Grønbæk, Sørensen og co. kunne ikke knække Lech Poznan

: Bold.dk | 2023-02-16 | 20:50:28
Hele artikel om Grønbæk, Sørensen og co. kunne ikke knække Lech Poznan findes på Bold.dk
Albert Grønbæk, Adam Sørensen og resten af Bodø/Glimt-mandskabet kunne ikke knække polske Lech Poznan i Conference League. Opgøret endte 0-0. Bodø/Glimt havde Albert Grønbæk og Adam Sørensen med fra start, da de mødte polske Lech Poznan i Conference League. Sidstnævnte fik debut for nordmændene. Efter et kvarter fik nordmændene en fin chance, da Brice Wembangomo sendte en bold på tværs af feltet, som dog fik lov til at rulle hele vejen i gennem uden en Bodø-spiller kom på den. Bodø/Glimt sad på spillet, men de norske værter havde svært ved at omdanne overtaget til store chancer. Tiden gik, og efter en times spil stod det stadigvæk 0-0. Med ti minutter igen måtte Grønbæk modtage behandling. Danskeren vendte efterfølgende tilbage på banen, men han blev taget ud få minutter senere. Der blev aldrig scoret i kampen, og dermed sluttede opgøret 0-0. Returopgøret spilles i næste uge, og vinderen går videre til ottendedelsfinalerne i turneringen. Qarabag snuppede sejren mod Hjulsagers Gent.Andrew Hjulsager fik 30 minutter på banen, da Gent tabte 0-1 på udebane mod Qarabag i Conference League. Målet blev scoret af Leandro Andrade, som tidligere på kampen havde kunne se Ramil Sheydayev brænde straffespark for hjemmeholdet. Returopgøret spilles ligeledes i næste uge.