Hillerød-anfører blev helten mod Hvidovre med sent frisparksmål

: Bold.dk | 2023-02-25 | 15:50:25
Hele artikel om Hillerød-anfører blev helten mod Hvidovre med sent frisparksmål findes på Bold.dk
Hvidovre IF var på vej mod de tre point, men fem minutter før tid fik Hillerød et frispark, som Jonathan Witt formåede at sende i mål til resultatet 1-1 i NordicBet Ligaen. Der var godt gang i NordicBet Ligaen lørdag, hvor Hillerød og Hvidovre IF tørnede sammen. Det gjorde de i Helsingør, da Hillerød havde lånt kunstgræsbanen, og derfor var det nogle uvante omgivelser for hjemmeholdet. Det var dog ikke til at se på spillet, da Christian Lønstrups tropper leverede en flot første halvleg med godt offensivt spil, og det skulle i flere omgange havde udmøntet sig i en scoring. Allerede efter ni minutter kom den første store chance, da Frederik Christensen var tæt på at straffe en kæmpe fejl af Hvidovres Daniel Stenderup. Stenderup forsøgte at heade bolden tilbage Filip Djukic, men han fik ikke et ordentligt træf på, og derfor kunne Christensen stjæle kuglen og sende et skud forbi Hvidovre-keeperen. Gæsterne slap dog med skrækken, da Matti Olsen nåede tilbage og fik reddet på stregen. Frederik Christensen var tæt på igen ti minutter senere, da han helt umarkeret i feltet satte panden på et indlæg, men her var det den manglende skarphed, som endte med at stå i vejen for en scoring for Hillerød. Hvidovre IF var nærmest usynlig før pausen, men kampbilledet ændrede sig fuldstændig i anden halvleg. Sæbe på handskerne og frisparkskasseHer var det nemlig gæsterne fra Vestegnen, som kom ud med lyn og torden, og det var et under, at der fortsat stod 0-0 på måltavlen. Hvidovre spillede sig nemlig frem til flere store chancer, hvor den største kom til Frederik Carlsen efter 53 minutter. Hvidovre-profilen formåede at tage bolden med sig og kunne drible ned mod målet og forbi keeper Jonas Dakir. Carlsen røg dog ud i en for spids vinkel, og derfor sendte han bolden ind i sidenettet til stor ærgrelse for Hvidovre-bænken. Få minutter senere var det så Tobias Thomsen, som brændte en stor mulighed. Han fik leveret bolden foran sig lige foran målet, men angriberen fik ikke ordentlig ramt på kuglen, som i stedet fløj mod Kronborg Slot. Thomsen var dog mere heldig 12 minutter før tid, da han tog del i et fremragende Hvidovre-angreb, hvor de med hurtige kombinationer kom igennem værternes defensiv. Til sidst kunne Thomsen smide et indlæg i boksen, hvor Dakir fik hænderne på, men Hillerød-keeperen havde ikke kontrol over bolden, og så kunne Carlsen prikke den ind i netmaskerne. Dermed lignede det, at Hvidovre ville tage alle tre point, men Jonathan Witt ville det anderledes. Hillerød-anføreren tog sig nemlig af et frispark lidt uden for feltet, hvor han elegant sendte kuglen over muren med højreskøjten og ind i netmaskerne. Det endte med at blive kampens sidste scoring, og dermed blev Jonathan Witt den store helt for Hillerød mod Hvidovre, da opgøret endte 1-1. Dermed missede Hvidovre vigtige point i toppen af rækken, hvor de fortsat er placeret på andenpladsen med 37 point. Hillerød er derimod at finde på ottendepladsen med 25 point, hvor de har tre point op til top seks.