Græstæppet i Randers var medtaget: Det blev en krig

: Bold.dk | 2023-02-26 | 17:50:25
Hele artikel om Græstæppet i Randers var medtaget: Det blev en krig findes på Bold.dk
Et svært underlag skabte rammerne om en duelpræget kamp mellem Randers og Lyngby uden det mest kønne spil. Det var svære forhold at spille under, da Randers FC hjemme slog Lyngby Boldklub i Superligaen søndag eftermiddag. Kronjydernes grønsvær på Cepheus Park var ramt af årstiden, og det spillede en rolle i opgøret, som værterne vandt 1-0 efter en sen scoring. Kampen bar præg af massevis af dueller og lange bolde, og netop det scenarie var gæsternes cheftræner, Freyr Alexandersson, klar på. - Vi gik ind til opgøret, som om det ville blive en krig, og det blev det også. Randers er måske mere vant til den slags fodbold end os. - Vi fik styr på det i anden halvleg og skabte også situationer til at gøre kampen færdig. Det fik vi ikke udnyttet, og det er jeg skuffet over, siger Freyr Alexandersson. Randers havde en stribe chancer i første halvleg, men efter pausen mistede hjemmeholdet initiativet, hvor Lyngby trykkede hjemmeholdet tilbage. - Vi håndterede banen bedst i første halvleg. Begge hold fik, hvad de regnede med derinde. Både i forhold til banen og selve spillet, siger Randers-cheftræner Thomas Thomasberg. - I anden halvleg gik kampen i stå for os, og man kunne nærmest kalde det en ørkenvandring. Det lå måske ikke i luften, at vi ville lave sejrsmålet, men det var så vigtigt for os i striden om top-6. Randers FC er en del det tætte kapløb om en plads i mesterskabsspillet. Med sejren over Lyngby hopper kronjyderne op på en øjeblikkelig fjerdeplads. Derfor var den sene sejr søndag eftermiddag afgørende i jagten på top-6. - Det var absolut et skridt i den rigtige retning mod top-6. Havde vi stået uden de tre point, skulle vi måske ud at levere to sejre i de resterende kampe, siger Thomas Thomasberg. Næste opgave for Randers er ude mod topholdet Viborg FF, mens Lyngby hjemme tager imod Brøndby IF. /ritzau/

: Bold.dk | 2023-02-26 | 17:50:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Græstæppet i Randers var medtaget: Det blev en krig "

Efter pornoskandale: Nu bliver det ulovligt

Reagerer på dansk nedtur: - Pissebittert!

Leon Madsen lukker sæsonen med flot andenplads i Polen

TV 2-kendis sælger luksusvilla   Thomas Frank og co. måtte nøjes trods lynscor   DMI advarer om risiko for hagl og torden fler   Overgang til F-35-fly får Danmark til at stop   Eksplosioner i Beirut i muligt angreb på Hizb   Uhyggelige optagelser: Rocker tævet og forsøg   Nu skal der vendes op og ned på reglerne for   40 år på landevejen har lært Johnny Hansen et   De krydrer skandinavisk design med japansk wa   DMI varsler tæt tåge   Der er rigtig meget på spil i dag - nogle stå   Svinerige Lars von Trier bløder millioner   Overblik: De største SL-handler på deadline d   »Vi har lidt meget i fængslet. Vi er blevet y     Læser: Min kæreste og jeg passer sammen på al   Selvsikker Pape: »I må simpelthen ikke klappe