Hoffenheim fik første ligasejr i fem måneder i danskeropgør

: Bold.dk | 2023-03-18 | 18:20:28
Hele artikel om Hoffenheim fik første ligasejr i fem måneder i danskeropgør findes på Bold.dk
Hoffenheim var det bedste hold, og det sikrede danskerklubben deres første sejr i Bundesligaen siden 14. oktober, da Hertha og Oliver Christensen blev besejret med 3-0. Robert Skov startede inde og byttede plads med Thomas Delaney fem minutter før tid. Der var danskerbrag i Bundesligaen, hvor kriseramte Hoffenheim på ny jagtede deres første ligasejr siden oktober, mens Hertha Berlin skulle forsøge at få noget med sig fra opgøret, for ikke selv at ende under stregen. Hoffenheim stillede med Robert Skov fra start og Thomas Delaney på bænken, mens holdet fortsat var uden skadede Jacob Bruun Larsen og Kasper Dolberg. Gæsterne fra Berlin havde Oliver Christensen på banen fra start mellem stængerne til bundbraget. De første 20 minutter var en flad omgang, mest af alt karakteriseret af en stor Oliver Christensen-redning for gæsterne efter Andrej Kramaric bankede på kassen fra en fri position. Midtvejs i halvlegen var han dog prisgivet, da netop Kramaric fik chancen for at gøre det til 1-0 fra straffesparkspletten. Forinden havde John Brooks headet en bold Tolga Cigercis arm i feltet, og det blev uden tøven takseret til en chance fra pletten. Efter 35 minutters spil var den så gal igen i Hertha-feltet, hvor Filip Uremovic på klodset vis nedlagde Ihlas Bebou, og så blev der peget på pletten igen. Nok engang var det Kramaric, som fik æren fra pletten, og denne gang udplacerede han den danske keeper med et hårdt spark i højre side af målet, som blev til en 2-0-føring. Den holdt til pausen. Hoffenheim sejrede trods rødt kort Ondt skulle blive værre for Hertha, som virkelig ikke kom godt ud til anden halvleg. Marvin Plattenhardt lavede en grel fejlvurdering af en høj bold på Bebou, og angriberen kunne i stedet løbe videre mod mål, hvor han snød endnu en forsvarsspiller og til sidst Christensen, hvis dag på kontoret blev længere og længere. Til trods for at Hertha havde ryggen til muren, fik gæsterne en lille mulighed for at levere miraklet, da Hoffenheim blev reduceret til 10 mand 20 minutter før tid. Munas Dabbur fik bare to minutter på banen, før han lavede en hasarderet tackling på , og så måtte Hoffenheim forsøge at sikre sejren med 10 mand. Det forblev dog ved en teoretisk mulighed for Hertha, som trods alt fik reduceret i overtiden. Her var det Stevan Jovetic, som kunne lægge bolden i kassen, men det var ikke nok til at ændre på udfaldet af kampen, der sluttede 1-3 og sendte Hertha Berlin under stregen. Omvendt kunne Hoffenheim juble over en sjælden og yderst tiltrængt sejr, som akkurat sender danskerklubben over nedrykningsstregen.

: Bold.dk | 2023-03-18 | 18:20:28 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Hoffenheim fik første ligasejr i fem måneder i danskeropgør "

Microsoft har nu sat 34.000 ingeniører til at forbedre selskabets it-sikkerhed

Topsøe-direktør: "Jeg er målløs over værdien i dette værktøj"

Test: Her er skærmen der (næsten) kan det hele

Bocian: Eksperter uenige om dansk økonomi

Indsigt: Dyb uvished om Irans reaktion på Israels krig

Cornelius er tilbage for FCK - Mathew Ryan er   68 mio. til flere turister: »Planen giver br   Efter europæisk afsløring: Dansk forsvar har   En eldrevet pickup med bagsæder lyder fristen   Mette Frederiksen: Løn-udspil har intet med v   Norge opjusterer anbefalinger: - Danmark er k   Brug af kunstig intelligens gør dig ikke auto   Calvert-Lewin: Bittert men i vores hænder   Grisetransport med 200 grise væltet: Dyrlæge   Inter-stjerne risikerer at misse Supercup-fin   Overblik: Her er 10 fremmede arter, der har i   Den kontroversielle instruktør retter sit bli   Danskerens blik var slukket. Stemmen resigner   »Jeg ville nok tænke, det var umuligt at stå   Ny lov på vej: Topledelser bliver personligt   Hjort-doktrin blev vinderen i 2030-planen     J.D. Vance er et fantastisk valg for Trump. O   FC Roskilde forlænger med defensiv profil   Danske Apple-kunder betaler højeste pris i Eu   Katastrofe i Herat: Jordskælvet har ramt kvin