United sejrede i Fulham-nedsmeltning: Tre røde på ét minut

: Bold.dk | 2023-03-19 | 19:40:28
Hele artikel om United sejrede i Fulham-nedsmeltning: Tre røde på ét minut findes på Bold.dk
Manchester United spillede sig søndag videre til semifinalen i FA Cuppen med en 3-1-sejr over Fulham, som fik tre røde kort i samme episode sidst i kampen. Søndag eftermiddag tørnede Manchester United og Fulham sammen i FA Cup-kvartfinalen på Old Trafford. Hjemmeholdet var på papiret favoritter, men Fulham skulle vise sig at bide fra sig. Første halvleg forløb målløst og uden den store dramatik, men dramaet lod vente på sig til anden halvleg. Bare fem minutter efter pausen tog Fulham føringen, da Aleksandar Mitrovic pandede gæsterne foran efter et hjørnespark. Samme Mitrovic tvang kort efter United-målmand David de Gea ud i en flot redning, da han igen var tæt på at heade kuglen i nettet. Tyve minutter før tid blev det for alvor dramatisk. Manchester United slog en giftig kontra, hvor Jadon Sancho endte med bolden i feltet. Sancho sendte en afslutning mod mål, men inde på stregen blokerede Willian med hånden. Efter et VAR-tjek blev brasilianeren vist et direkte rødt kort, og det fik Mitrovic til at skubbe til kampens dommer, derfor fik han ligeledes en udvisning. Desuden blev en Fulham-manager Marco Silva også bortvist ved samme episode. Bruno Fernandes fik ansvaret for at sparke det efterfølgende straffespark, og han sendte iskoldt bolden i nettet til 1-1. Den stilling holdt bare to minutter, men så udnyttede United overtallet til at tage føringen på et flot mål af Marcel Sabitzer, som satte sidste fod på et fladt indlæg. Fulham kunne med ni mand på banen intet stille op, derfor satte United sig fuldstændig på opgøret. I dommerens tillægstid sørgede Fernandes for at give de fremmødte tilhængere et sidste mål at gå hjem på, da han bankede bolden over i det lange hjørne. Dermed vandt Manchester United 3-1 og sikrede sig en plads i FA Cup-semifinalen.

: Bold.dk | 2023-03-19 | 19:40:28 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " United sejrede i Fulham-nedsmeltning: Tre røde på ét minut "

Dør edderkopper i støvsugeren?

Bizar straf til verdensmesteren: - Er vi fem år gamle?

Bitter Trump: I er ramt af en forbandelse

Efter sexisme-opråb: - Vi venter stadig

Højtstående Hizbollah-ledere blev dræbt ved raketangreb

Ugen, der gik: Eksplosive personsøgere, DSV-drama, rentemøde og nye ansigter i EU

Hvordan tager man det kæmpe skridt fra kollega til leder?

Fire års sagsbehandlingstid af vigtig konkurrencesag vækker kritik i finanssektoren

Riemer-afløser: Vidste ikke han var fyret

Raser over rigmands både: - Skammeligt

Flere end aldrig før skifter køn juridisk

Kuchta afviste FCK: FCM er bedre

Kennedys vicepræsidentkandidat overrasker med   CIO Christina Weber sad på sin båd i Sverige,   Efter busulykke: Kriseteam og flere pårørende   To helt uerfarne skuespillere har fået hovedr   Christianitter: Voldsom anholdelse kan få ind   Oh Land vender tilbage til X Factor   14 personer anholdt for at påsætte dødelige s   Stort slag: Gladbach-anfører ude på bestemt t   Betjente fanger 18-årig i Audi A4 efter 32 ki   Radikalt dobbeltspil: Driver million-forretni   Trekantsdrama efter Vingegaard-angreb:   »Da   Bjarne Corydon støtter Helle Thorning: »Jeg m   Danske Lærke Jensen bor midt i de voldsomme o   Spanien er europamester for fjerde gang   Andreas Cornelius udgik med ny skade: Det er   Bergvall efter Spurs-skifte: Begyndelsen på e   Franske aktier i værste nedtur siden 2022   Investorer øjner lukrative afkastmuligheder i     Power-direktør udsat for svindel: - Fuldstænd   Joe Biden lytter ikke til, hvad vælgerne mene   Forbløffet politi: Tager kokain direkte fra h   Southgate lader op: Åben for job uden for fod   Var det lige de nye briller, der røg? Mange f   Kong Frederik udgiver i dag bog om sit nye jo   Første nederlag: Monaco straffede Barcas ti m   Stort skifte og debut: Grønbæk jubler over vi