To gange Kovacic før pausen sikrede Kroatien-sejr i Tyrkiet

: Bold.dk | 2023-03-28 | 23:30:32
Hele artikel om To gange Kovacic før pausen sikrede Kroatien-sejr i Tyrkiet findes på Bold.dk
Kroatien fik lukket og slukket før pausen, da Mario Pasalic fandt Mateo Kovacic to gange indenfor de første 45 minutter. Det var nok til at sikre Kroatien en 2-0-sejr over Tyrkiet i Bursa. Andetsteds slog Wales Letland med 1-0, I Gruppe D skulle Tyrkiet have besøg af Kroatien i Bursa i landsholdets første hjemmekamp siden den forfærdelige jordskælvskatastrofe i begyndelsen af februar. Egentlig lagde Tyrkiet bedst ud, og værterne kom til flest chancer, men alligevel var det de kroatiske gæster, som åbnede ballet efter 20 minutters spil. På deres første farlige chance kunne et par hurtige pasninger nemt være endt med at spille chancen ihjel, men Mario Pasalic fandt landsmanden Mateo Kovacic på det rette tidspunkt, og så kunne Chelsea-midtbanespilleren banke bolden i nettet til 1-0. Tyrkerne forsøgte at bide fra sig, men det blev aldrig til det helt store, og i stedet skulle de gå til pause med en endnu større bet. I de døende sekunder af første halvlegs tillægstid slap Pasalig igennem, og selvom Mert Gunok gjorde sit arbejde ved at stoppe bolden, gav Besiktas-keeperen en urutineret returbold, som Kovacic på ny kunne banke i nettet. Dermed var stillingen 2-0 efter 45 minutters spil. Tyrkiet jagtede forgæves føringen Der var spillet ti minutter af anden halvleg, da tyrkerne bed fra sig, og der var appeller for et straffespark, men dommeren gav ikke noget trods et VAR-tjek. I det resterende af halvlegen var det tættere på, at Kroatien fik øget til 3-0 end en reducering fra Tyrkiet, som ikke fik rejst sig efter første halvleg. Både Mario Pasalic og Andrej Kamaric nærmede sig, mens Tyrkiets chancer forblev halve. Derfor sluttede det med en 2-0-sejr til Kroatien. Kieffer sikrede Wales sejren Andetsteds i Gruppe D var Wales på opgave mod Letland på eget græs, hvor holdet skulle forsøge at bygge ovenpå 1-1-resultatet mod Kroatien i første runde. Kampen var walisernes første på eget græs uden den pensionerede stjerne Gareth Bale, som blev hyldet før kampen, og han kunne se Kieffer Moore score kampens enlige mål fem minutter før pausen. Bournemouth-angriberen steg til vejrs og mødte et indlæg fra Dan James med panden, og det var nok til at sikre en 1-0-sejr. Dermed har både Kroatien og Wales fire point for to kampe på de to øverste placeringer i gruppen.

: Bold.dk | 2023-03-28 | 23:30:32 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " To gange Kovacic før pausen sikrede Kroatien-sejr i Tyrkiet "

Styrelsen for It og Læring vil indkøbe it-konsulenter for millioner af kroner

CIO-rollen er under hastig forandring: Det kræves der af en succesfuld it-leder i fremtiden

Øksemand på spil: Nu er mand anholdt

Teenager fik chok-besked i dansk klub: - Virk   Tysk dommerchef er åben for VAR-revolution   Danmark og tre andre lande sender 100 Patriot   Skal man holde sig fra at ansætte venner?   Iran bryder tavsheden: - Et smertefuldt tab   Hollywood-stjerne indrømmer: Lod sine børn le   Selv en edderkop kan ende som ens gode ven. O   Caspar Eric blæst bagover ved paralympiske le   Teenagere bruger dopingstoffer og fylder sig   To er anholdt for eksplosion ved rockerklubhu   De engelske journalister måbede, da Rasmus Hø   Amazon slår salgsforventninger med rekordomsæ   Thomas Frank om United-rygte: Respektløst   Kommuner vil gå hårdt til Wammen: Økonom fork   Investeringsdirektør: Bankkrak kan blive star   Brøndby-træner har krævet særligt fokusområde   LIVE: Frankfurts Sow tester Rangers-keeper   Kulturforandringer kan kun gøres af de lokale   Serie A-profiler melder afbud til argentinske   Her er verdens bedst betalte medicinalbosser   Trump tager røven på meningsmålingerne   Motorcyklist dræbt i ulykke