Sen Traore-perle sikrede Villa sejren og forværrede Leicesters krise

: Bold.dk | 2023-04-04 | 23:30:26
Hele artikel om Sen Traore-perle sikrede Villa sejren og forværrede Leicesters krise findes på Bold.dk
Aston Villa var bedst, men kampen udviklede sig jævnt og ganske chancefattigt. Alligevel sluttede det med en 2-1-sejr til Aston Villa, som rykkede op i den øverste halvdel med sejren. Leicester skulle på deres første opgave efter Rodgers-æraens afslutning, da Aston Villa kom på besøg hjemme på King Power Stadium. Både Daniel Iversen og Victor Kristiansen var at finde i startelleveren for Leicester, som jagtede et point. Chancer havde Aston Villa ikke haft mange af, da Ollie Watkins blev fundet med en bold på den akkurat rigtige side af offsidefælden fra Emi Buendia. Herfra kunne den engelske angriber slide sig forbi Leicesters bagkæde og lægge den fladt i mål bag Daniel Iversen med sit sjette mål i seks kampe. 24 minutter var der spillet på det tidspunkt, og stillingen var 1-0, men det skulle ændre sig før pausen. Det sørgede Harvey Barnes for, da han pillede en lang aflevering fra Wout Faes ned ude på venstrekanten og brugte sin hastighed til at sætte den aldrende Ashley Young og afslutte på Emiliano Martinez. Derfor var stillingen også 1-1 efter 45 minutters spil af de to mandskabers opgør. Dewsbury Hall så rødt Anden halvleg var ikke kendetegnet af de store chancer, men de var størst til Aston Villa. Leicester fik gjort det markant sværere for sig selv, efter Kiernan Dewsbury-Hall blev udvist for to gule kort på seks minutter. Begge forseelser begået mod Ashley Young. Derfor stillede Leicester-mandskabet sig ned for at forsvare pointet, som kan vise sig at blive vigtigt, hjem, mens Aston Villa pressede på for at udnytte overtallet. Det var akkurat det, som de kunne, da Wilfried Ndidi begik en monumental brøler to minutter før tid. Her fik den nigerianske profil nemlig serveret en ellers ufarlig bold for den indskiftede, udskældte Aston Villa-spids Bertrand Traore, som med en fiks førstegangsafslutning fik løftet bolden ind over en chanceløs Daniel Iversen til stillingen 2-1. En gigantisk spand koldt vand i hovedet på Leicester-hjemmepublikummet, hvis forhåbninger om at undslippe nedrykningszonen før påske forsvandt. Stort VAR-drama til sidst Til allersidst var der stort drama, da en lidt tilfældig bold dumpede ned i Aston Villa-feltet efter et frispark, og så blev der instinktivt givet et straffespark, da Ollie Watkins så ud til at nedlægge Patson Daka. Et VAR-tjek understregede dog, at det faktisk var Daka, der begik frispark på Watkins, og derfor blev straffesparket annulleret. Det sluttede da også med en 2-1-sejr til gæsterne fra Aston Villa, som rykkede op i den øverste halvdel af tabellen.

: Bold.dk | 2023-04-04 | 23:30:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Sen Traore-perle sikrede Villa sejren og forværrede Leicesters krise "

Ekspert: Sådan kan Price komme efter Diez

Nul målbar forbedring af produktivitet: Udviklere har stort set ingen gavn af AI-værktøjer

Dani Rodrik: Vi har brug for en industripolitik for omsorg og service

Efter Irans angreb: Sådan reagerer finansmarkederne

Krakket banks danske forretning lever videre og vokser

Legetøjskomets varer til julen fanget i havnestrejke i USA

FN: Russisk militær har myrdet krigsfanger på   BVB-komet skød Schmeichel i sænk: Himlen er g   Siger ja til United   Obligationer hitter - men de koster private i   Putins politikere kræver de højrøstede militæ   Erik Durm lægger støvlerne på hylden   I det ene øjeblik tænker hun, at børnene er b   Vil ændre grundloven: Prinsesse Ingrid Alexan   Tim Cook går voldsomt ned i løn: Tjener nu un   Hendes tre år gamle bog virker nærmest profet   De Jong fik comeback: Vi står et godt sted   Adamsen forklarer speciel jubelscene: Det var   Miljøaktivist sidder fængslet i Grønland på t   Efter dødsulykke på filmset: Skal betale næst   41-årige Pepe stopper karrieren   Sprogforsker har aldrig hørt udtrykket før, s   Trøjesponsor frustrerer Frank: Ville foretræk   Partier efter advarsel fra regionerne: »Det   Live: Målinger viser tæt løb   Store eksplosioner i Beirut under angreb på H   Publikum fik en sjælden mulighed i lille kirk   Windows-opdatering kan få din pc til at crash   Mand skudt af politiet på Kongens Nytorv skal   Dani Rodrik: Vi har brug for en industripolit   Anden halvleg: Det var den jul, hvor min far   Napoli og Everton meldes enige om Lindstrøm   Anders Fogh: Hvis Trump bliver præsident, vil   Neestrup fremhæver indskifter: Så højt niveau   Mens bomberne falder i Ukraine, udspilles Tre