Effektive Horsens slog Silkeborg og sikrede livsvigtige point

: Bold.dk | 2023-04-11 | 21:10:25
Hele artikel om Effektive Horsens slog Silkeborg og sikrede livsvigtige point  findes på Bold.dk
AC Horsens vandt tirsdag aften 2-1 ude mod Silkeborg, dermed udbyggede Horsens afstanden til AaB fra fem til otte point.  Tirsdag aften dannede Jysk Park ramme om sidste opgør i 24. spillerunde af 3F Superligaen, da Silkeborg fik besøg af AC Horsens.  Silkeborg skulle efter en svær periode forsøge at hente vigtige point for at holde fast i toppen af nedrykningsspillet, mens Horsens jagtede første sejr i 2023 for at slå hul til AaB under nedrykningsstregen.  Horsens måtte til opgøret undvære Simon Makienok, derfor startede Anders K. Jakobsen helt fremme for gæsterne.  Netop Jakobsen skulle bare bruge ti minutter på at vise sit værd, da han sendte Horsens-fansene i ekstase efter et flot oplæg fra Moses Opondo.  Opondo udnyttede en fejl i Silkeborg-defensiven, og så fandt han Jakobsen, som bare skulle styre bolden over stregen med en lang tå.  Silkeborg satte sig efterfølgende på bolden, men hjemmeholdets offensiv manglede kvalitet.  Omvendt var Horsens farlige, når gæsterne fik chancen. Jakobsen havde senere i første halvleg bolden i mål til sin anden scoring, men målet blev kaldt tilbage for offside.  Først efter 43 minutter kom Silkeborg til en god mulighed, da Mark Brink fandt Pelle Mattsson i feltet, men Horsens-målmand Matej Delac reddede flot på stregen.  Dermed gik de to mandskaber til pause med en 1-0-føring til Horsens.  Vild start på anden halvlegSilkeborg-træner Kent Nielsen havde formentlig talt med store bogstaver i pausen, derfor kom hjemmeholdet da også langt bedre ud efter pausen.  Bare to minutter inde i anden halvleg fik Silkeborg en forløsende scoring. Søren Tengstedt fandt Tonni Adamsen med hælen, og så kunne angriberen sparke bolden over i det lange målhjørne til 1-1.  Den stilling fik dog ikke lov at stå ret længe, bare tre minutter senere svarede Horsens tilbage.  Igen var Opondo involveret, da han samlede en bold op på kanten af Silkeborg-feltet og hamrede bolden i kassen til 2-1.  Silkeborg var presset i offensiven, derfor var hjemmeholdet da også klart mest på bolden, men det førte sjældent til de store muligheder mod et kompakt Horsens-mandskab.  Et kvarter før tid kom hjemmeholdet til en god mulighed efter et indlæg på bagerste stolpe, men Oliver Sonne formåede ikke at få afsluttede den gode chance.  Horsens stod lavt i store dele af anden halvleg, men flere gange var gæsterne tæt på at lukke opgøret med farlige omstillinger.  Silkeborg lykkedes med at få lagt et sidste pres, men det blev aldrig til endnu en udligning, derfor vandt Horsens 2-1 i Silkeborg.  Med sejren udbyggede Horsens afstanden ned til AaB fra fem til otte point. AC Horsens er fortsat nummer ti, mens Silkeborg er nummer ni.

: Bold.dk | 2023-04-11 | 21:10:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Effektive Horsens slog Silkeborg og sikrede livsvigtige point "

8-0: Nice jævnede oprykkere med jorden
VAR-drama til sidst: Blev Jess Thorup snydt?

Kæmpe drama: Bo H. snød Thorup efter to udvisninger

Anders Antonsen knækkede inder i tre sæt i Ki   Efter prischok: Nu vil S-regeringen lave pris   Hypet amerikansk rapper og 28 andre musiknavn   8-0: Nice jævnede oprykkere med jorden   Drone-alarm: Tysklands udenrigsminister evaku   Google advarer mod ´hallucinerende´ chatbots   Samsam-advokat læste op i timevis i landsret   LIVE: Flot redning holder Saka fra fadet!   Formand vil lade nationalitet påvirke nye sta   Podcast: Her er budskaberne fra årets vigtigs   Ståle begræder alvorlig skade: Maks uheldigt   Jubler over David Nielsen: Samme udtryk som F   Live: Uro og forvirring præger EM i Cybersikk   Overblik: Sådan har uvejr og oversvømmelser r   Virksomhedsordningen ved udstationering   Clara i storform: - En gudsbenået boldspiller   DMI: »Det er en uge, hvor vi vinker farvel ti   En arkitektonisk tidslomme i Skåde Bakker: »V   United-trio hyldes: Billedet siger det hele   Huawei er i al hemmelighed ved at bygge chip-   Pinligt øjeblik: Misforstået på scenen   OpenAI har udviklet et særligt værktøj, der m   Teaterkommentar: Her er de vigtigste tendense   De bedste steder at shoppe i Malmø   "Pretty Woman" for viderekomne: Et ambivalent   Beskæring af æbletræ   Rockere i slagsmål: Anholdt efter biljagt     Tysk inflation stiger mere end ventet   Se her: Bruun Larsen banker Burnley i front i   Hørte skrig og greb ind: Blev stukket i låret   Sikker Arteta om Saliba: Han ser klar ud for   Arteta maner til ro omkring Saka-udskiftning   Nederlag gav Barcelona-spiller søvnløse nætte   Trængte FCN kommer tilbage på sejrssporet i V   Morgen-briefing: Clearview skal alligevel ikk   Sporting køber Hjulmand-konkurrent   Arbejdsulykke: Mand klemt fast under jernplad   Dansk museum udgraver værdifuld dinosaurart i   Kæmpe skalp: Vejle dukkede Silkeborg   Brite vinder Amstel Gold Race   Minister fylder overansøgt pulje til lavbunds   Priser løjer af i Europa - men vigtig alarm b