Nedrykningen spøger for alvor hos Fremad Amager efter nyt nederlag

: Bold.dk | 2023-04-28 | 20:50:29
Hele artikel om Nedrykningen spøger for alvor hos Fremad Amager efter nyt nederlag  findes på Bold.dk
Fremad Amager har ni point op til overlevelse i NordicBet Ligaen efter endnu et nederlag fredag aften til HB Køge på 0-1. I NordicBet Ligaens nedrykningsspil havde Fremad Amager gevaldigt brug for tre point for at leve i drømmen om overlevelse, og det skulle ske mod Daniel Aggers HB Køge, der gæstede Sundby Idrætspark. Hjemmeholdet havde ikke vundet de seneste fire, og de fik noget, der mindede om en mareridtsstart. For der skulle ikke gå mere end 44 sekunder, før HB Køge havde bragt sig i front. Et skidt forsøg på en tilbagelægning fra en Fremad Amager-forsvarer blev opsnappet af den udlejet Brøndby-angriber, Yousef Salech, der skød bolden i brystet på Jacob Larsen i Fremad-buret. Det gav dog en ripost til Jacob Trenskow, som fra kanten af feltet kunne sende bolden i det tomme mål. Trods den forfærdelige start, var hjemmeholdet tæt på at udligne godt fem minutter senere, da et hjørnespark endte hos Hans Bonnesen, men forsvarsspillerens hovedstød strøg forbi målet. Og få sekunder efter var Salech på spil i den anden ende. Angriberens afslutning inde i feltet blev dog blokeret. Det var nogle hæsblæsende minutter fra starten af opgøret i en første halvleg, hvor også Oskar Snorre i HB Købe-målet lavede en fremragende redning undervejs. Selvom det bølgede meget frem og tilbage, blev det ved 1-0 til gæsterne ved halvleg. I anden halvleg kom hjemmeholdet mere på bolden, hvor de også ad flere omgange truede målet, men det blev ikke til en scoring. Efter 68 minutter fik HB Køges Salech sendt bolden i nettet, men angriberen var offside. Hjemmeholdet pressede utrolig meget på at få udligningen til sidst, men det endte med endnu et nederlag for Amager-klubben. Dermed har de ni point op til Hobro og overlevelse, mens HB Køge tog et godt skridt væk fra den berygtede nedrykningsstreg, hvor de har ti point ned til Fremad Amager.

: Bold.dk | 2023-04-28 | 20:50:29 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Nedrykningen spøger for alvor hos Fremad Amager efter nyt nederlag "

Hård kritik fra Neestrup: FCM-boss bruger ikke krudt på det

AC erkender: En lettelse af se Lindstrøms afb   Kriminalitetshærget land vil bygge fængsel me   Visma køber nordjysk it-selskab: Får kunder s   Danskere blev ikke franske, men med Sommersko   Kaos ved domstolene: Nu sker der endelig noge   Ydmyget i München: Bo Henriksens tropper tabe   Microsoft-præsident Brad Smith sælger aktier   Coop får ny topchef   Kæmpe-aftale på trapperne: Energinet vil købe   City smadrede Ipswich på fire minutter - Haal   Cloud-kunderne står foran flere hårde beslutn   Bøderegn: 86 bilister taget på fersk gerning   Mette F. bebudede “grønne” fly næste år. Men   Medie: Dani Olmos frikøbsklausul blev ikke in   Sikkerhedsekspert: Sådan svigtede de Trump   Sviatchenko og co. er semifinaleklar   Ung dansker indspiller med jazz-esser fra New   Flere kvinder tilbageholdt på bordel   Holdkammerater jubler over Vingegaard   Godt og skidt i United: Varane er tilbage - R   Sviatchenko assisterede til saksesparksmål   Er landets vigtigste forsvarssystem blevet ra   Nordea er ramt af cyberangreb   Kent Nielsen forsikrer: McCowatt har det fint   Familie lever i frygt: Drabsmand forsvundet   Au pairer møder ikke op til danskundervisning   Så meget tjener it-cheferne i Danmarks 10 stø   Eriksen: Sejr over Liverpool har været højdep   Politi melder om døde og sårede ved skyderi p   Ekstremt vejr og svært sprog: Bernat brillere   Kampen i rummet spidser til   Da Ali hellere vil være Alia, flipper farmand   DR-kendis efter krisen: - Jeg havde ingenting   Sætter ord på forholdet: En temperamentsfuld   Rigsrevisionen undersøger regionerne / Nvidia   Hanne-drabet: Anholdt på slagteri   Superliga-topscorer på sulteløn   Tour-legende ramt af kræft   Engelsk helt: Har ventet i flere uger på dett   Nu er det op til Tyskland at opklare angrebet   Det tyske fodboldforbund slår fast: Vi støtte   Tomat-boss slår alarm: Det skal stoppes   Danske aktier i grønt på inflationstung dag