Jackson-mål var ikke nok for Villarreal i lokalderby

: Bold.dk | 2023-05-03 | 22:20:27
Hele artikel om Jackson-mål var ikke nok for Villarreal i lokalderby findes på Bold.dk
Villarreal og Valencia spillede 1-1 og måtte derfor deles om pointene i intenst lokalopgør på Mestalla i onsdagens La Liga-opgør Der var dømt drama for alle pengene, da Valencia tog imod Villarreal i onsdagens lokalderby i La Liga.  Valencia havde inden derbyet brug for tre tiltrængte point i bundstriden af La Liga, hvor de inden kampen havde blot to point til stregen. Villarreal lå derimod op til kampen på en solid femteplads, hvor der både er langt til fjerdepladsen og sjettepladsen. Ved kampens start var man ikke i tvivl om betydningen af aftenens kamp. Stemningen på lægterne matchede intensiteten på banen, og der var ingen tvivl om, at det var et derby. Villarreal satte tempoet fra start af, og allerede efter fire minutter ramte Nicolas Jackson stolpen med sit forsøg. Herfra var den eneste intensitet at finde i tacklingerne. Begge hold havde ikke synderligt store chancer, men hele fem gule kort blev uddelt i løbet af første halvleg. Villarreal fik en gylden mulighed mod slutningen af første halvleg, da de fik tildelt et frispark på kanten af feltet. Daniel Parejo tog sig af forsøget, men sendte bolden et godt stykke over mål. Mod slutningen af halvlegen formåede Villarreal og Yeremy Pino at komme til Valencias baglinje, men indlægget fejlede. Anden halvleg med en masse chancer Anden halvleg startede identisk til den første, og endnu en gang var det Villarreal, som kom bedst fra start. Ramon Terrats drev bolden frem og afsluttede på mål, men Valencia-keeperen parerede forsøget væk. I det 52. minut bed Valencia så fra sig. André Almedia blev sendt i dybden og sendte en afslutning afsted. Stadion var overbevidst om, at han havde scoret, men afslutningen sneg sig lige akkurat uden om Pepe Reinas mål. Efter en times tid bragte Villarreal sig foran på fornemmeste vis. Efter en høj bold i dybden til Jackson, som både var fejlvendt og med en forsvarsspiller i ryggen, kunne den senegalesiske angriber vende rundt og halvflugte Villarreal på 1-0. Valencia forsøgte allerede tre minutter senere at svare igen, da Edinson Cavani kanonerede bolden i mål efter et godt kontraangreb, men den tidligere topspiller havde lige akkurat sneget sig ind i en offside-position. Villarreal slap med skrækken i denne omgang, men der gik ikke lang tid, før Valencia kunne udligne. Villarreal forsøgte at spille sig ud på et målspark. Her modtog Parejo bolden, som var for langsom i sin boldomgang. Valencia snuppede bolden fra den rutinerede spanier, og efter lidt tumult i feltet kunne Samuel Lino sætte udligningen i mål for Valencia. 1-1, og et forandret Valencia-mandskab. Trods denne fornyede energi til det nedrykningstruede Valencia-mandskab, så formåede de aldrig rigtig at sætte sig på kampen. Det var indtil det 92. minut, hvor en genial aflevering sendte Alberto Mari fri foran mål. Han sendte resolut bolden ind bag Reina, men linjedommeren flagede for offside.  Dermed sluttede lokalderbyet 1-1. Et point, som Villarreal ikke kan bruge til særlig meget, men som i sidste ende kan være livsvigtigt for Valencias overlevelse. Villarreal havde vanen tro danske Filip Jørgensen siddende på bænken, men danskeren kom ikke i spil.

: Bold.dk | 2023-05-03 | 22:20:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Jackson-mål var ikke nok for Villarreal i lokalderby "

Dårligste United-start siden 1989/90-sæsonen

Medier: Zubimendi afviser Liverpool   Senator: Jeg deltog i møde om sammensværgelse   Dybt forbløffet over Eriksen   Panenka og rødt kort da Freiburg slog Bremens   Doherty fraråder Conte-fyring: Burde beholde   Vild rekord: Djokovic overgår Steffi Graf som   Slukøret Palace-profil efter nederlag: Vi kan   Espanyol i opråb: Vi er bekymret og utilfreds   Ukraine, kun FAKTA   EU-kabalen er gået op: To tunge navne indstil   Ny måling: Danske skoleelever er gode til at   Camilla Ley Valentin stopper øjeblikkeligt so   Atalanta fik skidt optakt til Liverpool-opgør   Henrik Palle: Kloden er ved at gå under. Alli   Amerikanerne er begyndt at google et nyt ord   Dortmund forlænger med reservekeeper   Lummer gammelmandsfantasi om unge kvinder fik   Svensk drama: - Folk flygter i panik     Danmark deltager med repræsentant ved Gorbatj   Capellas vil rykke FCM: Som at lave en kage   Tager fusen på dem alle: Tobias Lund tager vi   Dette nye værktøj kan vurdere om dine hjemmes   Sommerhus - timing af køb   Seks anholdt efter 121 personer blev trampet   Officielt: Schjelderup skifter til FC Nordsjæ   Apple sagsøges for at »forsinke, forringe og   Lassen har travlt: Hvidovre belønner ung keep   Kræftbehandling får Esben Dalgaard til at mal   Groenewegen kæmper sig først over stregen i m   Balotelli vil til EM: Jeg er stadig den bedst