Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

AaB spillede sig i pokalfinalen efter comebacksejr over Silkeborg

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-05-04 | 19:40:26
Hele artikel om AaB spillede sig i pokalfinalen efter comebacksejr over Silkeborg findes på Bold.dk
AaB er klar til pokalfinalen efter en samlet 5-2-sejr over Silkeborg IF, der ellers kom foran efter et kvarters tid. Den første finalist til årets pokalfinale skulle findes, da AaB fik Silkeborg IF på besøg torsdag.  Første kamp endte 1-1, og dermed var alt fortsat åbent i opgøret.  AaB var uden Rasmus Thelander, men det forhindrede ikke nordjyderne i at få en god start. Silkeborgs Nicolai Larsen var flere gange i aktion i opgørets begyndelse.  Selvom AaB startede bedst, så var det Silkeborg, der kom foran efter et kvarter.  Tonni Adamsen blev sendt afsted efter et flot kontraangreb. Silkeborg-angriberen timede sit løb perfekt og fik gjort det til 1-0 til Kent Nielsen og co.  AaB lagde sig ikke ned, og der gik ikke lang tid, før de havde vendt opgøret på hovedet.  Først var Silkeborg dog tæt på at fordoble føringen, men overliggeren reddede AaB, som løb ned og udlignede i den anden ende kort tid efter.  Nicklas Helenius gjorde det onde ved sin gamle klub, da han headede udligningen i kassen.  AaB blev ved, og kort tid efter var de foran. Denne gang stod Younes Bakiz for scoringen efter forarbejde fra Iver Fossum.  Kort før pausen røg strømmen, og det betød, at der i få minutter ikke var VAR i kampen.  Det fik dog ingen betydning. Silkeborg ramte stangen kort før pausefløjt, men AaB formåede at forsvare føringen efter de første 45 minutter.  Et drys af magi fra Lucas AndersenVAR var som sagt tilbage til anden halvleg, og det var de nok glade for i AaB-lejren.  Silkeborg fik nemlig sendt bolden i mål efter en times tid, men scoringen blev hurtigt underkendt for offside i opspillet.  Begge hold skiftede ud i anden halvleg, og det betød blandt andet, at Lucas Andersen kom på banen.  Med ti minutter igen fik han chancen på et frispark, og det gjorde han godt.  AaB-profilens skud dykkede og røg i bunden af målet. 3-1 til AaB, der sikkert kørte sejren hjem.  Til allersidst fik de endda udbygget føringen, da Allan Sousa kunne løbe nede og score til 4-1.  Oscar Hiljemark og co. sikrede sig en billet til finalen, hvor enten FC København eller FC Nordsjælland venter.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-05-04 | 19:40:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " AaB spillede sig i pokalfinalen efter comebacksejr over Silkeborg "