Sene Sønderjyske-scoringer ødelagde Hvidovres oprykningsfest

: Bold.dk | 2023-05-18 | 16:20:25
Hele artikel om Sene Sønderjyske-scoringer ødelagde Hvidovres oprykningsfest findes på Bold.dk
Spændingen om oprykning til 3F Superligaen er intakt, efter at Sønderjyske scorede to gange til sidst mod Hvidovre IF og vandt 2-1. 26 år. Så længe er det siden, at Hvidovre IF senest har været med i landets bedste fodboldrække. Torsdag kunne holdet dog sikre oprykning, hvis det blev til tre point mod de direkte konkurrenter fra Sønderjyske. Et uafgjort resultat ville også sende Hvidovre uhyre tæt på, da Sønderjyske i så fald kun ville kunne komme op á point med holdet. Desuden havde Hvidovre en markant bedre målscorer inden opgøret. Modsat ville en Sønderjyske-sejr give ny spænding i toppen, da der så kun ville være tre point mellem de to hold inden de sidste to kampe. Fra kampens start stod Hvidovre på det meste, og allerede efter 10 minutter kunne holdet begynde at dufte Superligaen. Fredrik Carlsen, der skifter til Silkeborg IF til sommer, sendte nemlig hjemmeholdet foran med 1-0. Midtbanespilleren stod klar i feltet efter et hjørnespark, og så kunne han sikkert skyde bolden i mål efter en redning fra Sønderjyske-målmand Nicolai Flø. Dermed kunne et udsolgt stadion bryde ud i stor jubel. Festen blev ødelagt Efterfølgende kom Sønderjyske bedre og bedre med i kampen, og som kampen skred frem blev holdet dominerende. I anden halvleg var gæsterne farligst og var tæt på at udligne flere gange. Mod slutningen af kampen kom Hvidovre langt tilbage på banen, og det vil holdet nok ærgre sig over. Sønderjyske forvandlede nemlig oprykningsfesten til mulig spænding på få minutter til sidst i kampen. Stillingen ændrede sig nemlig meget hurtigt fra 0-1 til 2-1. Først var det Emil Frederiksen, der fik listen bolden i mål i det 77. minut med en flot scoring, inden Jose Gallegos bankede bolden ind til 2-1 kort tid efter. Hvidovre ville dog ikke give op, og syv minutter før slutfløjt ramte holdet overliggeren. Derudover var Fredrik Carlsen også enormt tæt på en udligning med en stor chance i overtiden. Det endte dog ikke med flere scoringer, og Sønderjyske har derfor stadigvæk mulighed for oprykning til Superligaen. Hele stillingen i NordicBet-ligaen kan ses her.

: Bold.dk | 2023-05-18 | 16:20:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Sene Sønderjyske-scoringer ødelagde Hvidovres oprykningsfest "

Målfest og udvisning: Brøndby måtte nøjes mod Silkeborg
Karakterer: Det var utilgiveligt, Lauritsen!
Kig væk, Arsenal - Stones scorede i sidste sekund
Bedøm selv: Var straffe og BIF-udvisning korrekt?

73-årig kvinde dræbt i ulykke

Stod bag ydmygelse af Danmark - nu er han død   Kvinde fundet død   Ciscos danske topchef stopper   Efter bombardementet af en boligblok i Ukrain   Anna David afslører navnet på sit tredje barn   Chelsea-stjerne hylder Jackson: En topspiller   Raser over dårlige forhold: - Det er jo tortu   »Du kunne ikke engang holde sammen på din fam   Person finder krucifiks fra den tidlige midde   Ansigtsgenkendelse kan blive del af kampen mo   Rapport: Ukrainere udsat for seksuel tortur i   Kong Charles er blevet opereret: Fik særligt   Drabseftersøgt mafiamedlem arbejdede under fa   Ny sag mod Bill Cosby, der kun har været på f   Alvorlig motorcykelulykke: Fløjet med helikop   Serier: Endnu en forgænger til Game of Throne   Hackere gav falsk godkendelse til bitcoin-fon   Google ville betale europæiske cloud-virksomh   20 mål i 3 kampe: Bayern destruerede Werder B   Østjysk betjent frifindes for vold mod anhold   Medie: PL-oprykker pønser på fyring - Chris W   DMI: Sidste solskinsdag   Tidligere PET-ansat trækker sin tilståelse ti   Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan sø   Det her har hun glemt   Helle Ib: Kan den radikale fugl overhovedet f     Aktieluk i USA: Tesla i vejret - Goldman Sach   Fem personer bragt til hospitalet efter front   I et år har politiet stoppet Mohammeds famili   Prins Christian slog sin far på årets sidste   Tung og vanvittig varm: Har man brug for den?   Tidligere Novo-chef bliver forskningsdirektør   Saudi-Arabien, Indien og Sydafrika afviser kø   Suu Kyi har fået endnu en fængselsstraf i mil   Jensen lavede klodset selvmål i tåget Lincoln   Karakterbogen: Da der var allermest brug for   EM Manager: Her er rundens største guld- og f