Sønderjyskes ti mand blev straffet i drama mod Fredericia

: Bold.dk | 2023-07-28 | 21:10:26
Hele artikel om Sønderjyskes ti mand blev straffet i drama mod Fredericia findes på Bold.dk
Sønderjyske tabte fredag aften 1-3 til FC Fredericia, der var en mand i overtal i over en time.  Sønderjyske spillede sæsonens første hjemmekamp fredag aften, da de fik besøg af FC Fredericia.  Thomas Nørgaards mandskab var favoritter, men efter 25 minutter fik de pludselig svære arbejdsbetingelser.  En lang bold blev sendt bag Sønderjyske-defensiven. Atli Barkarson og Anders Holvad jagtede bolden, og førstnævnte kom noget uheldigt til at spænde ben for Fredericia-angriberen, og det blev takseret til et rødt kort.  Dermed skulle Sønderjyske, der ellers havde fået en god start på kampen, spille resten af kampen med ti mand på banen.  Udvisningen ændrede dog ikke på resultatet af første halvleg, som sluttede uden scoringer.  Sønderjyske kom blæsende ud til anden halvleg på trods af undertallet, og det var kun en redning fra Valdemar Birksø, der forhindrede en scoring til hjemmeholdet.  Generelt var Sønderjyske godt med på trods af udvisningen, men efter 65 minutter kom Fredericia foran. Et indlæg blev sendt ind til Eskild Dall, som sikkert sendte gæsterne foran.  Sønderjyske gav ikke op, og med et kvarter igen fik de straffe. Mads Agger var kommet foran Fredericia-defensiven, og på kanten af feltet blev han nedlagt.  Situationen endte med et straffespark og et gult kort til Mikkel Fischer, hvilket skabte stor frustration for Sønderjyske-lejren, der mente, der var rødt i situationen.  Agger tog sig selv af straffesparket, og det gjorde han sikkert. 1-1! Fredericia fik kort tid efter et hjørnespark, og her kom Tobias Bach først på bolden. Forsvarsspilleren fik med et kraftigt hovedstød gjort det til 2-1 til Fredericia, der igen var foran.  Kort før tid fik gæsterne også fordoblet føringen, og dermed sluttede opgøret 3-1 til Fredericia.  Sønderjyske står noteret for et enkelt point efter to kampe, mens Fredericia har tre af slagsen.