Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Leeds reddede enkelt point i sidste minut af Championship-premiere

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-08-06 | 17:40:27
Hele artikel om Leeds reddede enkelt point i sidste minut af Championship-premiere findes på Bold.dk
En scoring i 95. minut sikrede en uafgjort til Leeds mod Cardiff i sæsonens første runde af Championship. Leeds tog søndag eftermiddag imod Cardiff i deres Championship-sæsonpremiere. Her skulle Leeds igen på prøve i den næstbedste engelske række, efter at de sidste sæson rykkede ned fra Premier League. De fik dog ikke den start, de kunne have drømt om, da Cardiff efter 23 minutter fik et mål efter en lidt rodet situation i straffesparksfeltet. Her var det gæsternes Josh Bowler, der i sidste ende satte den bagerst i nettet. Efter 39 minutter fordoblede gæsterne så deres lidt overraskende føring. Ike Ugbo var vågen ved bagerste stolpe og kunne prikke bolden i mål til 2-0. Kort efter pausen fik Leeds så reduceret, da Liam Cooper på heroisk vis fik kastet sig ind ved et hjørnespark. Her kunne han så heade den i mål og bringe hjemmeholdet tilbage i kampen. Leeds fortsatte det højre pres, men de kunne ikke formå at konvertere det til mål. Det var dog indtil det 95. minut, hvor de så endelig fik den i mål. Her var det den 21-årige Crysencio Summerville, der kunne udnytte en ripost og på den måde udligne til allersidst. Derfor slap Leeds med skrækken og holdene spillede uafgjort i den første runde af Championship.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-08-06 | 17:40:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Leeds reddede enkelt point i sidste minut af Championship-premiere "