Brændte chancer kostede Everton dyrt i hjemmenederlag

: Bold.dk | 2023-08-12 | 19:10:27
Hele artikel om Brændte chancer kostede Everton dyrt i hjemmenederlag findes på Bold.dk
Everton havde mulighed for at score flere mål hjemme på Goodison Park, men det blev Fulham, der tog alle tre point med hjem til London, selvom de ikke fik afsluttet indenfor rammen i hele første halvleg. Lørdag var den store dag for Premier Leagues genkomst, hvor 12 af rækkens 20 hold skulle i kamp. To af dem var Everton og Fulham, som mødtes på Goodison Park. Allerede fra første fløjt pressede Everton på for en tidlig føring, og Neal Maupay - som før opgøret havde scoret ét mål i 40 kampe for Everton - bankede en afslutning tæt forbi mål. Kort efter fik Abdoulaye Doucoure afvist sin chance af en fodparade fra Bernd Leno til stor fortrydelse for Goodison Park-publikummet. Ti minutter før pausen fik Everton ellers målet til at blafre, men der blev hurtigt kaldt et frispark til Bernd Leno, da James Tarkowski tog hånden i brug på en nedfaldsbold, før Michael Keane satte den i kassen. Everton var farligst i første halvleg og burde også have bragt sig i front kort før pausen, da Neal Maupay fik chancen, men Bernd Leno hev en flot redning ud af ærmet. Alex Iwobis forsøg på at omsætte riposten til mål var frugtesløs. Fulham havde omvendt ikke et skud indenfor rammen i første halvleg, og det var derfor klart gæsterne, der kunne være mest tilfredse med 0-0 ved pausen. Fulham vendte bøtten Anden halvleg var Raul Jimenez tæt på at gøre det onde ved Everton, da han hamrede bolden på stolpen med en førstegangsafslutning. Den præstation gjorde Nathan Patterson kunsten efter, da han til trods for en ripost for fødderne af sig bankede bolden på overliggeren. Fulham bed sig mere fast i anden halvleg ovenpå en første halvleg, hvor de slet ikke havde gjort sig gældende, og de kom tættere og tættere på. Et kvarter før tid kunne Fulham så gøre det onde ved Everton. Andreas Pereira tacklede en bold ind foran mål til jamaicanske Bobby De Cordova-Reid, og midtbanespilleren kunne ved bagerste stolpe trykke bolden i mål til 1-0 for gæsterne. En kæmpe kold spand vand til Everton, som burde have scoret ad flere omgange på dette tidspunkt i kampen. Everton pressede særligt gennem Arnaut Danjuma på for en udligning mod slutningen, men der var ikke noget at komme efter for Merseyside-klubben. Derfor sluttede det med en 1-0-sejr til Fulham.

: Bold.dk | 2023-08-12 | 19:10:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Brændte chancer kostede Everton dyrt i hjemmenederlag "

8-0: Nice jævnede oprykkere med jorden
VAR-drama til sidst: Blev Jess Thorup snydt?

Kæmpe drama: Bo H. snød Thorup efter to udvisninger

Tesfaye vil sidestille svendebrev med student   Kongehuset melder ud: Nu vil de offentliggøre   Brøndby-kreatør meldes stort set på plads i B   Han bryder sig ikke om den ækelhed, der ligge   Dortmund-boss om Kamada-rygter: En virkelig i   Norske partier afviser at forbyde koranafbræn   Hvad hvis jeg fortalte dig, at du også kan kø   Hemmelighedsfuld PL-boss: Dato for City-hørin   Hollandsk udenrigsminister afløser klimakommi   NKT Har vundet halvdelen af Europas kabelordr   Holger måtte søge læge: Ramt af infektioner   Batman vender tilbage til Gotham City - du ka   Feyenoord må undvære Minteh i flere uger   Kulturminister vil vise sig i sommerens sport   Streaming: Blodig løgn for milliarder   Aldrig sket før: Team Esbjerg er i CL-Final 4   Tysker dybt splittet om Danmark   Ukrainske styrker vinder frem i Robotyne: »Må   Elon Musk-bog toppede bestsellerlister, før d   Thisted forlænger med formstærk forsvarer   Tiafoe sikrer rent amerikansk semifinale ved   235 kilo kokain smuglet gennem lufthavnen: Fa   Ny AGF-angriber: Klar til en ny udfordring   Liz Truss i massiv modgang: Hun holder »næppe   Roglic urørlig: Skjelmose slår Vingegaard i e   Fodgænger påkørt: Bilist kørte videre   Tilfreds Neestrup: En svær kamp på sin egen m   Handikappede Annemette anmeldte storsvindler:   Forenede Arabiske Emirater afviser Netanyahus   Chefstrateger: Derfor falder de globale aktie   Debat: Folkekirken bremser ikke den grønne om   Birkenstock søger om børsnotering med værdi p     Video: Onyeka slipper for rødt efter grim tac   4 hjerter: Der er ikke langt fra blomster til   PSG-midt vil blive: Nemmere med Mbappé   Politiken vinder 24 priser for design   Hvorfor ventes renten at stige, når inflation   To politibetjente bevogter afspærringen. Med   Sprudlende Spurs udklasserede Newcastle