Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Eventyret stoppede for færøske Klaksvik efter forlænget spilletid

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-08-15 | 21:50:25
Hele artikel om Eventyret stoppede for færøske Klaksvik efter forlænget spilletid findes på Bold.dk
Klaksvik tabte 2-0 efter forlænget spilletid i den anden Champions League kvalifikationskamp, og de måtte derfor samlet se sig slået 3-2 til Molde, som gik videre til næste runde. Den 36-årige dansker Claes Kronberg var med fra start, da færøske Klaksvik skulle på besøg imod Molde i deres returkamp i Champions League-kvalifikation. Klaksvik vandt det første opgør 2-1, og der var derfor gode muligheder i en kamp, der dog godt kunne vise sig at blive svær for gæsterne. Det var også de norske værter, der allerede efter otte minutter sendte bolden i kassen, men et VAR-signal afbrød den norske jubel. Målet blev annulleret, men allerede syv minutter efter var Klaksvik igen i problemer. Her kom Kristian Eriksen forrest på et hjørnespark, hvor han så kunne heade den i mål til 1-0-føringen. Der var derfor udlignet i den samlede føring, og Molde forsøgte at udnytte deres hjemmebanefordel med flere store chancer i første halvleg. Matchvinder i forlænget spilletid Ved pausen blev en dansker skiftet ud for en dansker, da Claes Kronberg kom af banen og Patrick Da Silva kom ind for gæsterne. Chancerne kom da også til Klaksvik i anden halvleg, og Luc Kassi ramte overliggeren efter et hjørnespark. Det afgørende mål kom ikke i den ordinære spilletid, og de skulle derfor ud i skæbnesvangre 30 minutter. I det 102. minut kunne Kristian Eriksen blive dobbeltmålscorer, men det blev annulleret, da der var offside på spillet. I det 11. minut kunne Molde så udnytte kaosset efter et hjørnespark, da Martin Linnes kom til en glimrende mulighed. Herfra kunne han sparke bolden fladt i mål, og det så nu endelig ud til, at Molde var på vej videre i Champions League-kvalifikationen. Det blev da også den sidste scoring i kampen, der endte 2-0 til Molde. Det norske hold gik på den måde videre med det samlet resultat 3-2, og de skal nu spille kvalifikationsfinale mod vinderen af opgøret mellem Galatasaray og Ol Ljubljana. Det betød dog også slutningen på eventyret for færøske Klaksvik.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-08-15 | 21:50:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Eventyret stoppede for færøske Klaksvik efter forlænget spilletid "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Flere nyheder

Mark Zuckerberg er nu verdens næstrigeste person

Læs mere »

Amazon vil hyre en kvart mio. medarbejdere til højsæson

Læs mere »

Ugen, der gik: Havnestrejke i USA, DSV´s milliardopkøb godkendt, og Folketinget åbner

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Elisabet Svane: Her hjælper flertalsregeringe   Historisk sejr: Schweiz vinder Eurovision Son   Cykelstjerne udskrevet en måned efter voldsom   Brighton-chef: Lewis Dunk er i top fem af bed   Godt på vej mod minimumspoint: Mere end godke   Gør DDoS-bøllerne os i virkeligheden en tjene   Medie: Chelsea har taget kontakt til Ajax om   Bolsonaro søgte ly på ambassade efter konfisk   Et ikke-godkendt spørgsmål rystede folkehørin   Skuffet Isaksen: Vi blev udspillet   Jacob Mollerup: De skræmmende historier om kl   Han hjælper virksomheder, der vil bruge kunst   Så langt kan du komme, hvis du bruger tre mån   Elisabet Svane: »Christian Friis Bach er ikke   Medie: Kudus skifter til West Ham på femårig   David Nielsen viger udenom: Flot du har fulgt   Operasanger fejrer julen med en medisterpølse   Michelsen er nomineret til månedens træner i   Kæmpe kø-kaos til vejfest: Fanget i timevis   Neestrup efter sejr: Kun et hold med et overt   Antallet af konkurser ligger fortsat højt   Slaget om Bakhmut handler om mere end en sønd   Stopper karrieren   Seks franske lufthavne lukker efter trusler   Selv en overspilsdømt brandert sejles sikkert   Værste masseblegning nogensinde rammer Great     Løj for tv-bosser: Festede til den lyse morge   Dybala trods dårlig start: Kan blive bedre en   Bordeaux-spiller vågnet op fra kunstig koma   BIF-klippe går efter guldet: Spiller fodbold   Lyngby-træner håber at beholde islandsk angre   Et af landets vildeste livebands væltede købe   Hillerød opruster med målfarlig angriber   Zac Efron: -˜Derfor er mit ansigt forandret´.   »Det er sygt, at det gik sådan«: 17-årig matc   Verdensnavn til fynsk festival   Postbud dræber fire personer i Illinois med k   Retov tæt på Horsens   Pervers bog forudså på makaber vis både Diana   Region sælger blod: Kan være ulovligt   SAP-brugere er utilfredse med selskabets clou   Oblak lykønsker Danmark: Vi var ikke på nivea   Det bliver ikke meget bedre: En politisk ukor   Gasarbejdere truer med strejke i næste uge   AaB bekræfter: Enighed om salg af Allan Sousa   LIVE: Klart spilovertag holder BIF i front ve   Jon Dahl savner frispark ved afgørende mål -
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30