Braga og Young Boys bookede billet til Champions League

: Bold.dk | 2023-08-29 | 23:10:25
Hele artikel om Braga og Young Boys bookede billet til Champions League findes på Bold.dk
Braga og Young Boys vandt begge deres respektive opgør mod henholdsvis Panathinaikos og Maccabi Haifa, og de gik derfor videre til Champions League-gruppespillet. Tirsdag aften skulle det afgøres, hvem der skulle videre til gruppespillet i Champions League. Der var lagt op til gyser i returkampen mellem Panathinaikos og Braga, som skulle spilles i Grækenland, efter første kamp endte 2-1 til portugiserne. Også spændende kunne det blive mellem Young Boys og Maccabi Halfa, da første kamp i Israel endte 0-0. Braga forsvarede føring mod Panathinaikos De portugisiske gæster skulle forsvare en 2-1-føring i Grækenland mod Panathinaikos. Længe holdt de så også hjemmeholdet fra at score på trods af flere gode muligheder. Det blev ikke til scoringer, og det var så Braga, der efter 83 minutter kunne sende bolden i mål. Her var det Bruma, der modtog en aflevering, som han på fremragende vis kunne sparke i mål. I overtiden blev det ikke ligefrem nemmere for Panathinaikos, da Juankar fik sit andet gule kort og blev udvist. Kampen endte altså også 1-0 til Braga, som nu kan se frem til at spille Champions League i denne sæson. Panathinaikos må i stedet nøjes med Europa League, hvor de går direkte ind i gruppespillet. Young Boys tværede de israelske gæster ud Det schweiziske hjemmehold fik en svær start, og allerede efter fem minutter fik Dolev Haziza sendt en føring i mål for Maccabi Haifa, men det blev underkendt, da der var offside på spillet. Så fik Young Boys styr på kampen, og efter 23 minutter var det Cedric Itten, der kunne bringe dem foran med 1-0. Han kom højest på et indlæg og leverede et glimrende hovedstødsmål. Blot fem minutter efter var der igen fare på færde ved Maccabi Haifa-målet, og denne gang var det Abdoulaye Seck, der kom til at lave et selvmål til 2-0. Blot et minut efter pausen kunne Young Boys så for alvor lukke kampen, da Filip Ugrinic scorede 3-0-målet. Det endte altså både med at blive kampens endelige resultat og det samlet resultat efter de to opgør. Maccabi Haifa måtte derfor se sig slået, og de skal i stedet spille Europa League i denne sæson. Young Boys sikrede sig i stedet en plads i Champions League.

: Bold.dk | 2023-08-29 | 23:10:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Braga og Young Boys bookede billet til Champions League "

Simsir inden derby: Står et virkelig godt sted

»En fucking skændsel«: Gamble-gate rammer Ris   Hovedvej spærret efter oversvømmelser   Frank og co. skrev historie: Må være en verde   Klimaredaktør: Landbrugets klimaafgift er his   Dilemma: Medarbejderne flygter fra storrumsko   Russisk mineselskab opgiver at redde 13 indes   Skatterådet hæver satserne for kørselsfradrag   Dine Facebook-kodeord blev opbevaret helt ude   Det nye fingeraftryk? Borgerforslag har ramt   Hizbollahs store rorgænger gennem tre årtier   Her er det, vi frygter mest, når vi gemmer va   Alle børnene glædede sig til at starte i skol   Amerikansk super-investor køber 11 procent af   Nyt fra James Cameron om Terminator - kan vær   Udsæt pensionen og mist dit afkast   Afviser rygter om Bayern   USA afviser at houthibevægelsen har angrebet   Rekordvarm sommer på toppen af Grønlands indl   Kræftens Bekæmpelse på anklagebænken: Forsvar   Længe ventet EU-rapport: Vi har tabt cloud-ka   Godstransport på jernbanen er gået i stå og t   Thorups tropper måtte nøjes trods drømmehug   Først fik han et gods af sin far: Dansk milli   Melder ud om Vingegaard: - Det ved jeg egentl   Palmer slog rekord: Skulle have scoret fem-se   Undgå storskærmskaos: Hav plan B klar   »En fucking skændsel«: Rishi Sunak gik ind i   Jérémy Ménez stopper karrieren   Nogen der ved hvordan sagen mellem Københavns   Giver det mening at stræbe efter det evige li   Revser regler   Moderaternes politiske ordfører: »Det er simp   Potter klar efter Chelsea-fyring: Taylor Swif   Slagteriboss måtte forsvare Salling-chef efte   Klar til kamp: Dani Olmo registreret for Barc   Debriefing fra Spa: - Måske er jeg naiv   Tusindvis af krypto wallets hacket: Stifter a   Haaland er tæt på at smadre Norges målrekord   Fik du set den? Forrygende McNeil-udligning p   Blokerede motorvej: Fem personer frihedsberøv   Medie: Al Nassr viser interesse for Hazard   Olympiakos napper klubløs tyrker