Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Athletic delte med Mallorca på den spanske ferieø

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-09-03 | 18:30:35
Hele artikel om Athletic delte med Mallorca på den spanske ferieø findes på Bold.dk
Athletic Club spillede 0-0, da de besøgte Mallorca, mens Girona vandt 1-0 mod Las Palmas efter en sen scoring fortsatte deres varme start på sæsonen i La Liga. Athletic Club skulle søndag eftermiddag jage deres tredje sejr i fjerde runde af La Liga, da de besøgte den spanske ferieø Mallorca. Det var gæsterne, der dominerede bolden i første halvleg, men det lykkedes dem ikke at komme frem til muligheden, der kunne bringe dem foran. Mallorca kom i anden halvleg mere ind i kampen, og de fik bolden i nettet fire minutter efter pausen. Hjemmeholdets scoring blev dog straks efter annulleret, da der var offside på spillet. Mallorca var igen tæt på at få en stor mulighed, da et muligt straffespark førte til store protester fra spillerne. Det blev afvist af dommeren. Kampen endte altså uden scoringer, og holdene måtte nøjes med et enkelt point hver. Girona fortsatte varm sæsonstart med ny sejr I søndagens tidlige La Liga-kamp tog Girona imod Las Palmas. Her så hjemmeholdet ud til at komme foran efter en halv times spil, men målet blev annulleret, da der var offside på spillet. I anden halvleg lignede det et potentielt straffespark til Girona, da det kunne have set ud til, at Las Palmas Julian Araujo ramte den med hånden, men dommeren valgte ikke at dømme noget i situationen. I 88. minut kom så endelig scoringen til Girona, da Portu kunne heade kampens matchvinder i mål. 1-0 blev altså det endelige resultat, og Girona har nu imponerende ti point efter de første fire kampe. Se den fulde øjeblikkelige stilling i La Liga her.