Sene Arsenal-scoringer sænkede United i Højlund-debut

: Bold.dk | 2023-09-03 | 19:40:25
Hele artikel om Sene Arsenal-scoringer sænkede United i Højlund-debut findes på Bold.dk
Arsenal vandt 3-1 over Manchester United efter to sene scoringer. Rasmus Højlund debuterede i kampen.  Søndag var der storkamp i Premier League, da Arsenal fik besøg af Manchester United.  Rasmus Højlund var for første gang med i United-truppen. Den danske angriber måtte dog nøjes med en plads på bænken, men Christian Eriksen startede inde.  Arsenal fik opgøret første store chance efter et lille kvarter. Bolden havnede lidt tilfældigt foran Kai Havertz, som ikke formåede at få sendt bolden mod mål fra en ellers helt fri position. I stedet endte det med et hjørnespark, som der ikke kom noget ud af. United slog til i den anden ende efter 25 minutter. Havertz tabte bolden, og det var Eriksen hurtig til at udnytte. Danskeren fandt med en god aflevering Marcus Rashford, som tog et par træk, før han sendte bolden i mål via stolpen. 1-0 til Manchester United. Arsenal skulle dermed jagte, og det gjorde de godt. Allerede minuttet efter fik de udlignet.  Efter gode kombinationer havnede bolden foran fødderne på Martin Ødegaard, som med en resolut afslutning fra kanten af feltet udlignede. 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.  Højlund-debut og drama til sidstI starten af anden halvleg var United tæt på at komme foran for anden gang i kampen. Først snuppede Aaron Ramsdale en afslutning fra Anthony Martial, mens Arsenal-defensiven fik clearet den efterfølgende chance til hjørnespark. Midt i anden halvleg var det Arsenals tur til at juble. I hvert fald for en stund. Kai Havertz væltede i feltet, og det takserede dagens dommer til et straffespark.  VAR meldte sig dog på banen, fordi kontakten til tyskeren var minimal. Anthony Taylor løb ud til skærmen, og efter han havde set episoden igen, annullerede han straffesparket.  Kort tid efter kom Rasmus Højlund på banen. Dermed havde han lidt over 20 minutter til at markere sig.  Det var Arsenal, der havde de største muligheder i denne fase af opgøret.  Gabriel Martinelli var tæt på at komme på måltavlen med tyve minutter igen. Brasilianerens afslutning røg dog snert forbi Andre Onanas mål. Med ti minutter igen var Bukayo Sakas tur, men hans afslutning fra en helt fri position var lige på Onana. Til sidst var det i stedet United, der slog til. Højlund lagde bolden af til Rashford, som sendte en fremadstormende Alejandro Garnacho i dybden.  Argentineren scorede med stor sikkerhed, og så gik United-lejren ellers amok i en jubelrus. Jublen forsvandt dog hurtigt. VAR annullerede målet for offside.  Det så ud til, at det skulle slutte 1-1, men til allersidst tog Arsenal alle tre point. Declan Rice tog et indlæg ned med brystet, hvorefter han sendte bolden i mål med højrebenet.  United satsede det hele efterfølgende, og derfor gik det også galt i den anden ende. Gabriel Jesus sendte bolden forbi Onana med stor kølighed.  Emirates Stadium gik helt amok, og så sluttede det med en 3-1-sejr til Arsenal.

: Bold.dk | 2023-09-03 | 19:40:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Sene Arsenal-scoringer sænkede United i Højlund-debut "

Spyttede på fortovet: Sigtet for 36 år gammelt drab

Hvad sker der? 32 år gammel sang stryger ind   Hver tiende ansatte i dansk rådgiverkæmpe er   Mindst 71 meldes dræbt i israelsk angreb på t   Haitianere raser til Trump-rally: - Vi spiser   Frankrig bænker Dembele - Belgien starter med   Avis: United vil bytte Højlund for Osimhen   Trekantsdrama efter Vingegaard-angreb:   »Da   Udskældt familiekoncern drukner i klager: “Vo   Ba skifter til Eintracht Braunschweig   SAS-ansatte går imod piloterne - frygter konk   Amon forlænger i Lyngby   Kontroversielt bryllup: Bevæbnet politi indsa   Raser mod BBC: - De er terrorister   Verdens mest hypede Porsche-event kommer til   Medie: Hjulmand er topfavorit i Burnley   Meta vil købe hundredetusindevis af Nvidias s   Av, Horsens: Dårligste placering i 21 år   Følg 8. etape i Vuelta a Espana   Southampton henter forsvarsspiller i Manchest   Laura Lynch fra Dixie Chicks er død i bilulyk   R. Kelly kendt skyldig i flere anklager om bø   Devoteam Danmarks indtjening styrtdykker: Fal   Spurs-profil vender tilbage til City-brag   Metal til Danmark? - Vil kalde det tre års sp   Midt i historisk krise: Europa lader naturgas   Serie A-rivaler sagsøger italiensk journalist   Her er regeringens vigtigste satsninger: Arbe   42-årig mand dømt for levering af stoffer ved   Sen Falk-scoring reddede FCK et point i Aarhu   Mads Pedersen slået på stregen på 3. etape af   5 tip fra en lokal: Det skal du opleve i Vale