Vanvittigt Vavro-missil da FCK nedlagde Viborg

: Bold.dk | 2023-09-03 | 20:50:25
Hele artikel om Vanvittigt Vavro-missil da FCK nedlagde Viborg findes på Bold.dk
Denis Vavro kunne notere sig for endnu en fantastisk scoring søndag aften, da FC København vandt 2-0 over Viborg FF i 3F Superligaen. Søndag aften dannede Parken rammen om 3F Superliga-opgøret mellem FC København og Viborg FF. Her havde hjemmeholdet muligheden for at snuppe førstepladsen, mens Viborg kunne tage et stort hop op i tabellen med en sejr i den danske nationalarena. Store FCK-chancer Det var FC København, der lagde bedst fra land, og allerede efter to minutter var man tæt på at snuppe føringen, da Elias Achouri modtog kuglen på kanten og sendte den ind til Diogo Goncalves, som afsluttede fint fra distancen. Lucas Lund var dog vågen i Viborg-buret og reddede. Hjemmeholdet fortsatte herefter med at skrue flere gode angreb sammen, og et par minutter senere skulle unge Orri Oskarsson have gjort det til 2-0, da han slap alene igennem og afsluttede lige på en fremadstormende Lucas Lund. Roony på tavlen Scoringen kom dog kort tid efter.  Efter et glimrende skud på stolpen fra Kevin Diks fik Roony Bardghji fat i bolden ude på kanten, hvorefter han trak ind i banen og sendte den flot ind helt nede ved stolpen. Viborg skulle derfor på jagt efter det udlignende mål, men men havde umådeligt svært ved at tilspille sig chancer. I stedet var hjemmeholdet tæt på at fordoble føringen flere gange i løbet af den resterende del af første halvleg. Ind ville kuglen dog ikke, og FC København kunne dermed gå til pause med en 1-0-føring. Fremragende Vavro-drøn Føringen blev imidlertid fordoblet allerede to minutter inde i anden halvleg, og det var på fornemmeste vis. Denis Vavro, der i midtugen scorede et fremragende mål i CL-kvalen, modtog således bolden midt på banen, hvorefter han tog et par træk og affyrede en kanonkugle fra 35 meter, der sejlede helt over i det modsatte hjørne til 2-0. Det lignede dermed en sikker FCK-sejr, men de danske mestre fortsatte ufortrødent med at presse Viborg-mandskabet i bund. Efter 57 minutter var Elias Achouri da også tæt på at gøre det onde ved sine gamle holdkammerater, da han foretog et par flotte driblinger midt på banen og tog bolden med sig frem til feltet, hvorefter han krøllede den lige forbi den ene stolpe. Det gæstende mandskab begyndte dog også at røre på sig, og man fik spillet sig frem til flere farlige situationer omkring FC Københavns straffesparksfelt. Man blev dog aldrig for alvor farlige, og det endte dermed 2-0 til FC København, som hopper op på førstepladsen i 3F Superligaen.