Petkovic brillerede i overlegen Kroatien-sejr

: Bold.dk | 2023-09-08 | 22:50:25
Hele artikel om Petkovic brillerede i overlegen Kroatien-sejr findes på Bold.dk
Kroatien vandt stort mod Letland ved EM-kvalifikationen, hvor Bruno Petkovic leverede to mål og et assist i 5-0-sejren. Kroatien tog fredag aften imod Letland i EM-kvalifikationen. Her var kroaterne forhåndsfavoritter imod Letland, som endnu ikke havde fået et eneste point efter de første tre kampe i gruppespillet. Der skulle heller ikke gå lang tid, før Kroatiens Bruno Petkovic kunne udnytte et frispark fra lang distance. Her sparkede han den direkte på mål, hvor han fik krøllet den op i venstre hjørne. Flot scoring, der bragte Kroatien foran med 1-0. Hjemmeholdets faste tag på kampen fortsatte, og ti minutter efter kunne de fordoble deres føring. Her var det Luka Ivanusec, der kunne opsnappe en bold inde i feltet, som han sendte i mål til 2-0. Denne gang var Bruno Petkovic i en assisterende rolle. Petkovic var igen på spil kort før pausen, da han blev spillet fuldstændig fri af Ivan Perisic, som leverede en fremragende soloaktion. Her kunne Dinamo Zagreb-angriberen så sikkert sparke den i mål. I anden halvleg var det ikke overraskende stadig kroaterne, som sad på kampen, og efter 68 minutter kunne de gøre det til 4-0 efter en scoring fra Andrej Kamaric, der kunne afslutte et frispark fra Borna Barisic. Ti minutter efter øgede de føringen til 5-0 med en scoring af Mario Pasalic, der trak bolden ind i straffesparksfeltet og hamrede den op i hjørnet. Det blev kampens sidste scoring i et opgør, som endte 5-0 til Kroatien over Letland. Kroatien endte på den måde med at få deres anden sejr efter de tre første kampe, hvor de har syv point. Se den fulde stilling ved EM-kvalifikationen her.

: Bold.dk | 2023-09-08 | 22:50:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Petkovic brillerede i overlegen Kroatien-sejr "

Tengstedt kom på tavlen i Verona-sejr

Møder FCM midt i krigen: Vi er ikke politiker   To af tre fængslede i gruppevoldtægtssag fra     Martinez reddede Messi: Ikke klar til at tage   Frankfurt-svensker kritiserer Jon Dahl: Det e   »Det giver mig anledning til stor bekymring«:   Se billederne: Landmand finder 1.300 år gamme   Pige alvorligt forbrændt efter fysikforsøg   Løkke gav forkerte oplysninger til Folketinge   Højlund-comeback glæder Ten Hag   Stort drama: Vejle smed føring men fik sæsone   Horsens ophæver Mugishas kontrakt: Ikke udsig   Diskussionen om work-life-balance og quiet qu   Mange tror, at festivalen er en lukket fest.   Nu mødes EU-Parlamentet for sidste gang: Det,   FCM-appel afvist: Stor pyrobøde og tilskuerst   Hjulmands trup skal følge en rød tråd og skab   Zanka-bommert i sejr over Orri og co.   Tv-deltager vil donere kæmpegave   Basketballspiller kørt ihjel af spritbilist   Saka får chancen for England - se startopstil   Liverpool dominerer rundens hold   Kolding slap med skrækken: En spand iskoldt v   Skyderi ved vælgermøde virkede på nogle som e   DSB varsler lavere priser over Storebælt næst   Benfica sender brasilianer hjem til Flamengo   Tvivl om AC - trænede alene   Nye detaljer: Han kommunikerer   Støjberg: Der er brug for Venstre i den blå f   Vejle brugte beskidte kneb: De forsøgte at på   Topopgør: Sunderland udlignede i sidste sekun   Britiske fans advares: Øllene kan være stærke   Brøndby bløder: Koster kassen at følge FCK og   Drømmestart og tordenvejr da B.93 mødte Bunde   CL-drøm går i opfyldelse for Achouri: Var sik