Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Inter dominerede AC Milan i 5-1-afklapsning

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-09-16 | 20:50:27
Hele artikel om Inter dominerede AC Milan i 5-1-afklapsning findes på Bold.dk
Inter vandt overlegent det lokale derby mod rivalerne fra AC Milan med 5-1 i Serie A-opgøret.  En af Europas største rivalopgør var lørdag aften på menuen, da Inter og AC Milan tørnede sammen på San Siro. Her havde begge hold haft en perfekt start på sæsonen før kampen, hvor de havde fået tre sejre hver i de første tre runder. Den danske landsholdsspiller Simon Kjær var med i forsvaret for AC Milan. Efter fem minuter modtog Henrikh Mkhitaryan en flad bold inde i det lille felt fra Federico Dimarco. Her kunne armeneren dreje bolden i mål forbi Mike Maignan i AC Milan-målet. AC Milans Theo Hernandez var tæt på at udligne, men bolden røg forbi, og det var i stedet Inter, der kort før pause kunne fordoble deres føring. Her var det Marcus Thuram, der scorede et fremragende mål, da han trak bolden ind i banen efter et kontraangreb endte hos ham. Her hamrede han bolden op i højre målhjørne uden mulighed for Maignan til at reagere.  De to hold gik på den måde til pause med en 2-0-føring til Inter. Inter kørte sejren i husI anden halvleg spillede AC Milan sig så igen ind i kampen, og Rafael Leao kunne efter en times spil bringe dem inden for rækkevide igen. Her modtog han en glimrende aflevering fra Olivier Giroud, hvor han så kunne afslutte den forbi Inter-keeperen og reducere stillingen til 1-2. Inter var dog fortsat velspillende og de kunne igen bringe sig foran med to, da Henrikh Mkhitaryan modtog en bold, som han sikkert kunne sende ind i højre side af kassen. Altså andet mål til Mkhitaryan i kampen, der leverede en flot præstation. Inter-sejren blev for alvor cementeret, da Theo Hernandez begik et straffespark, som Hakan Calhanoglu sikkert kunne sparke i midten af målet forbi Maignan, som kastede sig til siden. Det blev endda også 5-1 efter et velafviklet kontraangreb, hvor det var Davide Frattesi, der kunne afslutte en aflevering fra Mkhitaryan. Det endte altså også med at være det endelige resultat i en kamp, hvor Inter styrede det historiske opgør fuldstændigt. inter fortsatte på den måde deres perfekte start på sæsonen, mens AC Milan led deres første nederlag. Se hele den øjeblikkelige stilling i Serie A her.