Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt Frosinone-comeback

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-09-17 | 17:30:27
Hele artikel om Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt Frosinone-comeback findes på Bold.dk
Luca Mazzitelli var med to mål i kampens sidste 20 minutter med til at vende et 0-2-nederlag til en 4-2-sejr til Frosinone over sin gamle klub Sassuolo. Andetsteds delte Monza og Lecce med 1-1 i en kamp, hvor begge hold sluttede med 10 mand på banen. I Serie A var Frosinone på jagt efter at udbygge deres ubesejrede stime til tre kampe, hvis det lykkedes at undgå at tabe til Sassuolo på eget græs. Det startede dog mindre godt for værterne, for der var bare spillet syv minutter, da gæsterne bragte sig i spidsen mod oprykkerne. Den tidligere Inter-angriber Andrea Pinamonti kunne lade sig hylde for scoringen, men det var særligt Matias Vinas fremragende dribletur over mere end en halv banehalvdel, der lagde grunden til 1-0-føringen. Pinamonti var imidlertid ikke færdig med at sætte bolde i kassen for Sassuolo, og efter 24 minutter indkasserede hjemmeholdet nok engang på en hurtig omstilling. Denne gang var det via tyske Jeremy Toljan, at den 24-årige angriber kunne bringe sig i front, da han lod bolden hoppe en gang på grønsværen og hamrede en flot halvflugter i nettet næsten sidelæns. En flyvende start for Sassuolo, som lod Frosinone mærke, at de var landet i Serie A. Frosinone kunne imidlertid godt bide fra sig før pausefløjtet, for i det fjerde minuts overtid fik de tildelt et straffespark for benspænd i feltet, som Walid Cheddira omsatte til mål. Dermed var pausestillingen 2-1 til Sassuolo. Mazzitelli vendte kampen Sassuolo havde ved deres første to scoringer været med til at give Frosinone en fodboldlektion i Serie A-omstillinger, men anden halvleg vendte det kampbillede. 20 minutter før tid kunne Luca Mazzitelli smække et hjørnespark fra Matias Soule direkte i nettet med en førstegangsafslutning fra kanten af feltet. Mazzitelli, som tilbragte to sæsoner i Sassuolo fra 2016 til 2018 havde intet problem med at fejre den flotte scoring, og det samme gjorde sig gældende, da han fem minutter senere bragede oprykkerne i front på et rigtigt slidermål. Dermed var stillingen pludselig 3-2, og Frosinone var på vej mod deres syvende point i fire Serie A-kampe. Sejren blev cementeret i det sjette minuts overtid af indskiftede Pol Lirola, som blev sendt i dybden af Cheddira, der straffede et satsende Sassuolo-mandskab, og dermed var comebacket og 4-2-sejren en realitet. 10 mod 10 i Monza I Monza havde de besøg af danskerklubben Lecce, som startede med både Patrick Dorgu og Jeppe Coriftzen på bænken. Kampen var blot et par minutter gammel, da Luca Caldirola snorksov i forsvaret og måtte give et klodset straffespark til gæsterne. Svenske Pontus Almqvist var stormet frem i et pres af centerbacken, som kom til at sparke ham omkuld, og det gav chancen fra ellevemeterpletten til Lecce, som Nikola Krstovic udnyttede sikkert med et stenhårdt spark i nettaget. Den føring stod ved magt indtil det 24. minut, hvor Andrea Colpani havde sidste fod på et hurtigt angreb fuldendt af et-to-kombinationer med Lorenzo Colombo. I anden halvleg så Lecce direkte rødt, da Federico Baschirotto i en voldsomt satset tackling stemplede Colombo over anklen, og så var det 10 mod 11. Et kvarter før tid blev Patrick Dorgu skiftet ind for gæsterne, og han kunne overvære skurken fra første halvleg, Luca Caldirola, indkassere sin anden advarsel fem minutter før tid. Dermed sluttede det med 1-1 og 10 mand for banen for de to mandskaber.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-09-17 | 17:30:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt Frosinone-comeback "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Brentford i knæ efter dommerfejl og Tottenham   Så skete det: Dansker jubler over Newcastle-d   Frankrigs præsident Macron er som forvandlet:   Arsenal på vej mod CL-exit - se Kimmichs scor   Tiktok-ejer afviser salg   Debat: Regeringen er naiv: Der er brug for et   Rashford kan ryge i United-udrensning - Højlu   Stor sorg: Harry og Williams onkel er død   Sådan blev Re-Sepp-ten til   Erfaren profil skal gentænke Formueplejes eje   Overblik: Derfor er bankerne i problemer - og   Bubber afviser: - Det værste man kan forestil   Østrig-trio udgår af truppen med muskelskader   17 nationaliteter påvirker ikke Mads Bech: Li   Løsning på vej: Google på trapperne med nyt t   Overraskelse i London: Fulham drev gæk med Ne   Ejendomsvurderinger forsinket igen: For disse   23. oktober godkendt som startdato for Trump-   Politiet ophæver skærpet grænsekontrol i Danm   Messi og Miami vandt Leagues Cup efter straff   Nu er der sat navn på: Denne Microsoft-chef t   Joachim Andersen hædres på månedens hold   Danskerklub rykker ned i 3. Liga   DSV i hopla - lille dansk aktie flyver op ove   Putin frygtede Navalnyj   Dansk stjerne droppede Dubai: - Det gav mig f   Simpelt bageri i Viborg serverer uortodokse c   Tottenham hyrer 69-årig dødboldspecialist   Skjelmose gik ned i finale   Danske Mike tilbage i krig: - Det er som at k     Genoptryk af Herbert Pundiks reportage fra Ho   Oprykkerne har maksimum point   Exitpolls: Det yderste højre stormer frem i E   Ante Erceg har fundet ny klub efter kontrover   Ugens bedste vinkøb   Stadil hæver sit tilbud til Hartmanns aktionæ   Tottenham-milliardær erklærer sig skyldig: Je   Zelenskyj lover at vende tilbage til Danmark   Ajax og Reims meldes enige om Daramy   Nu starter den politiske kamp om byggeriet: M   FH indkalder til hastemøde: Krænkelsesanklage   Dagens tegning: Brændstof til eftertanke   Afbestilte ferie 178 dage før afgang: Rejsese   Yaya Sanogo er klar for sin niende klub   Nu kan du hente det nye iOS 16: Det får du i   Ramos om hård Sevilla-afsked: Min bedstefar g   Celta Vigo var centimeter fra scoring i neder   Sportskæde tordner mod Ecco: - Vi køber ikke   Prisen på guld slår rekord - analytiker spår   Europas klimakatastrofer skaber ikke momentum   DBU-boss er rasende   Danske både sikrer deltagelse ved OL i Paris   Wolfsburg har ingen planer om tidlig Grabara-   Politi pågriber formodet leder af pædofilirin   Små fald i USA´s inflation - men vigtig måler   På hesteryg finder vi en inkaruinby, der endn   Da trompetsoloen satte ind, stod jeg allerede   USA godkender produkt til vægttab: Udfordrer
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30