Endelig en sejr til Chelsea - Jackson blev helten mod Brighton

: Bold.dk | 2023-09-27 | 23:30:24
Hele artikel om Endelig en sejr til Chelsea - Jackson blev helten mod Brighton findes på Bold.dk
Chelsea formåede endelig at gå fra banen med en sejr, da man onsdag slog Brighton med 1-0 i Carabao Cuppen. Her kom Nicolas Jackson på tavlen for London-klubben. Det kører ikke på skinner for Chelsea, som onsdag aften skulle på jagt efter en tiltrængt sejr. Efter tre Premier League-kampe uden sejr i træk stod der onsdag Carabao Cup på menuen, da Brighton gæstede Stamford Bridge. Det var en tæt duel mellem de to Premier League-mandskaber, som kæmpede med at få skabt de helt store chancer. Opgørets første store chance tilfaldt Joao Pedro, som fik testet sit skud af med et flot forsøg. Han tog chancen lidt uden for feltet, men bolden fløj akkurat over mål. Det var kampbilledet i første halvleg, hvor det var lige ved og næsten for gæsterne, da Ansu Fati også ville lege med med et farligt forsøg, men bolden ville bare ikke ind onsdag aften. Stor glæde på broen Størstedelen af fansene på Stamford Bridge fløj dog op fra deres sæder efter 50 minutter. Her meldte Nicolas Jackson sig nemlig på banen, da Chelsea erobrede bolden højt oppe på grønsværen. Efterfølgende gik det stærkt, hvor Cole Palmer modtog bolden på kanten af feltet. Han lagde så en genial aflevering gennem benene på Jan Paul van Hecke, så Jackson i feltet kunne sparke Chelsea i front. En stor forløsning for hjemmeholdet, som længe havde kæmpet for at finde skarpheden. Nu skulle Brighton så på jagt i London, og det gav Chelsea flere chancer for at lukke opgøret. Bart Verbruggen måtte derfor hive nogle redninger frem for at holde gæsterne inde i kampen. Brighton pressede på i de døende minutter, hvor det kun handlede om overlevelse for Chelsea. I det 93. minut holdt hjemmeholdet så vejret, da bolden endte hos Joao Pedro i feltet, som resolut flugtede den mod mål. Robert Sanchez kunne ikke nå bolden, men Chelsea slap med skrækken. Bolden fløj over mål, og dermed endte det hele med en 1-0-sejr til Chelsea over Brighton i Carabao Cuppen.