En Nesyri reddede point til Sevilla i de døende sekunder

: Bold.dk | 2023-10-07 | 23:10:25
Hele artikel om En Nesyri reddede point til Sevilla i de døende sekunder findes på Bold.dk
Det lignede længe et skuffende hjemmebanenederlag til Sevilla mod Rayo Vallecano, men i kampens sidste sekunder udlignede Youssef En Nesyri til 2-2. Sevilla skulle lørdag aften forsøge at lægge afstand til nedrykningsstregen i La Liga mod højtflyvende Rayo Vallecano. Gæsterne fra Madrid var nummer otte inden aftenens kamp, og havde leveret en god start på sæsonen indtil videre. Og Rayo fortsatte de gode takter i Sevilla. Efter 21 minutters spil bragte Oscar Valentin gæsterne foran, da han opsnappede en ripost i Sevilla felt. Seks minutter senere skulle det så blive endnu værre for hjemmeholdet, da Alvaro Garcia udbyggede udeholdets føring ved at løfte bolden over Ørjan Nyland. Det så slemt ud for Sevilla, der ikke havde meget at svare tilbage med i første halvleg. Det havde de så i anden. Bare fem minutter efter pausen blev gæsternes føring reduceret til et mål, da Djibril Sow sparkede på mål fra distancen og sendte bolden ind via stolpen. Det gav fornyet håb til Sevilla, der pressede på og også fik et par halve chancer til Youssef En Nesyri og Dodi Lukebakio i perioden efter reduceringen. Tiden begyndte dog at løbe ud for hjemmeholdet, hvis det ikke skulle ende i en ny skuffelse. Sevilla fik dog på dramtisk vis reddet point hjem i kampens døende sekunder. Kampenuret havde rundet de seks minutter, som var lagt til kampen, men der var akkurat tid til et sidste hjørnespark. Målmand Nyland var gået med frem, men han kunne bare se til, da En Nesyri steg op og headede udligningen i nettet til stor euforisk jubel fra tribuerne. Det blev kampens sidste store aktion, da dommeren kort tid efter fløjtede af.