Hjørneflaget hjalp Brøndby til point i Randers

: Bold.dk | 2023-10-22 | 20:40:26
Hele artikel om Hjørneflaget hjalp Brøndby til point i Randers findes på Bold.dk
En bizar detalje førte til, at Brøndby fik udlignet til slutresultatet 2-2 i søndagens Superliga-kamp mod Randers FC. Brøndby gæstede Randers i søndagens sene Superliga-kamp. Det blå-gule mandskab kunne med en sejr generobre førstepladsen, som FCK lørdag satte sig på efter sejr over Vejle. Gæsterne virkede fra første fløjt opsatte på at fuldføre missionen. Randers blev presset langt tilbage på egen banehalvdel, hvorfra kronjyderne havde svært ved at spille sig igennem Brøndbys sammenhængende kæder. Efter 12 minutters blev Mathias Kvistgaarden nedlagt i Randers´ felt. Brøndby-angriberen appellerede kraftigt for straffespark, men dommeren vinkede afvisende. Kort efter var der fare på færde i den modsatte ende, hvor Patrick Pentz måtte fremføre en flot redning for at holde Filip Bundgaards skud fra at sejle i mål. Som kampen skred frem, var der generelt masser af chancer i begge ender. Den omskolede angriber Marko Divkovic, der nu frister en tilværelse som wingback, var i det 17. minut meget tæt på at bringe Brøndby i front, men kroatens afslutning gik lige akkurat over mål på grund af afretning. Offsides drillede BrøndbyOpgørets første mål faldt i det 31. minut, hvor Brøndbys midtbaneanker Josip Radosevic trykkede af fra distancen. På grund af en afretning snød skuddet Patrik Carlgren i Randers-målet, og så stod det altså 1-0 til gæsterne. To minutter senere lå bolden atter i Randers´ mål, men linjevogteren var hurtig til at flage for offside på Kevin Tshiembe, der stod bag scoringen. Der var fart over feltet i denne fase af kampen. Kort efter offside-situationen udlignede Randers til 1-1 på mål af kantspilleren Lasso Coulibaly. Bedst, som man troede, at første halvleg ikke havde mere drama at byde på, opstod en ny, spændende situation. For efter 40 minutters spil stangede Mathias Kvistgaarden bolden i mål på et hjørnespark, men angriberens jubel blev hurtigt vekslet til frustration. Der blev nemlig igen vinket for offside - denne gang på Jacob Rasmussen, der ifølge dommerteamet generede Carlgrens udsyn ved scoringen. Stillingen var således 1-1 ved pausefløjt. Brøndby fik bizar hjælpDe første 14 minutter af anden halvleg forløb forholdsvist roligt og uden så mange nævneværdige sekvenser. Til gengæld kom nyt liv ind i opgøret, da Randers-angriberen Stephen Odey bragte hjemmeholdet i front i det 59 minut.   Nigerianeren opsnappede bolden efter et meget uheldigt forsøg på en clearing fra Frederik Alves Ibsen, og herefter var det ingen sag for ham at sende læderet i netmaskerne. Scoringen fik Brøndby fremover stepperne. Gæsterne ledte og ledte efter idéer til at lirke Randers-defensiven op, og det lykkedes så med knap ti minutter tilbage af den ordinære spilletid. Her var det en fuldkommen vanvittig detalje, der var årsag til, at målet kom i stand. Nicolai Vallys sendte bolden på tværs til højrebacken Sean Klaiber, der lige akkurat ikke kunne nå bolden. Og så alligevel. For trods høj fart hjalp hjørneflaget med at holde bolden i spil. Derfor kunne Klaiber ad to omgange sende bolden ind i Randers-feltet. I anden omgang havnede indlægget hos Marko Divkovic, der fra en umarkeret position bagerst i feltet sendte bolden i mål. 2-2-stillingen holdt frem til slutfløjt, og dermed tog Randers og Brøndby et point hver efter en hæsblæsende affære.

: Bold.dk | 2023-10-22 | 20:40:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Hjørneflaget hjalp Brøndby til point i Randers "

8-0: Nice jævnede oprykkere med jorden
VAR-drama til sidst: Blev Jess Thorup snydt?

Kæmpe drama: Bo H. snød Thorup efter to udvisninger

Danskerne gik målamok i det svenske   Hans hemmeligheder hjalp Danmark i den histor   Tysker dybt splittet om Danmark   Wozniacki fik en lur og gik på arbejde: »Hvis   Stor rentestigning men solid opsparing   Stedet var alles hadeobjekt for kritikere af   Fornemt Viborg-comeback forværrede FCN´s prob   Skatteministeriet får ny departementschef   Skandaløse scener: Mark O. rystet   Tyrkisk kvinde dømt for spionage: Får skærpet   Karim Benzema ramt af ny lårskade   FCK-profil i tvivl: Bernabeu kunne være stort   Omstridt ejendomshandel: Borgmesters forklari   Tilfreds Neestrup: En svær kamp på sin egen m   Tæt på Chelsea-afsked: Storklubber meldes eni   Tak, DR: Det her er serien til os, der synes,   Mand i varevogn fik alvorlige skader efter ko     Officielt: Brøndby køber Håkon Evjen   Meningsmålinger giver et fingerpeg om palæsti   Kæk Haaland efter to scoringer: Meget god afs   Vil skabe dansk money-market fond: Torsdag st   Handikappede Annemette anmeldte storsvindler:   Bedøm selv: Var rødt kort til Barca-profil fa   Ursula von der Leyen undersøges af europæiske   Tilfreds Inzaghi: Ville gerne have haft sejre   Der var modeshow på Thorvaldsens Museum. Men   Rentedyk begejstrer aktiemarkeder - men inves   Medie: Uenighed om Birgitte Bonnesens advokat   Klar besked til Højlund   Når Troels Lund Poulsen er blevet spurgt til   Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare   Nu kommer de nye vurderinger: 160.000 virksom   »Jeg har kun ét ønske: at Putin ikke invadere   Medie: AaB i dialog om muligt Thelander-comeb