Real Madrid måtte slide for det trods Bellingham-kasse

: Bold.dk | 2023-10-24 | 23:20:25
Hele artikel om Real Madrid måtte slide for det trods Bellingham-kasse findes på Bold.dk
Det var ikke uden problemer, da Real Madrid hentede en smal 2-1-sejr over Braga i Champions League. Real Madrid var på jagt efter tredje sejr i træk, da man var taget til Portugal tirsdag aften. Her var Braga modstanderen i Champions League, og de var klar til at byde den spanske mastodont op til dans. Portugiserne pressede på med det samme, og det førte til, at Ricardo Horta efter få minutter faldt til jorden i feltet. Dommeren valgte dog at vinke afvisende, så Real Madrid slap med skrækken. Selv om Braga fortsatte med at presse på, begyndte gæsterne fra Madrid at røre på sig. Carlo Ancelottis tropper sad på spillet, og det gav pote efter 16 minutter. Spansk skarphed i Portugal Her drev Vinicius Junior gæk med Bragas højre side, inden at brasilianeren smed bolden på tværs til en fremadstormende Rodrygo. Selv om Bragas Matheus havde fødderne på, formåede Rodrygo at sende bolden i mål til 1-0. Selvsamme Rodrygo fik faktisk sendt bolden i mål igen senere i halvlegen, men denne gang var der offside i opspillet. Det var Real, som styrede slagets gang, men Braga var i flere omgange tæt på at svare igen. Her var Horta den farligste mand, men det var sjældent, at Kepa Arrizabalaga måtte hive de store redninger frem. I anden halvleg ville Jude Bellingham også lege med. Lige efter pausen var han tæt på at udbygge føringen, men hvor skarpheden manglede. Det gjorde den dog ikke efter 61 minutter. Her blev Bellingham spillet fri på kanten af feltet af Vinicius Junior, og så curlede englænderen bolden elegant ind i netmaskerne. Real Madrid i problemer Braga var dog hurtigt med et modsvar, da de reducerede blot to minutter senere. Efter flot samspil i feltet kunne Alvaro Djalo sende bolden det sidste stykke over stregen, og så var der igen spænding i Portugal. Braga pressede nu Real i bund, og de var millimeter fra at udligne efter 70 minutter, da Horta igen fik en stor chance. Tæt på målet skulle han blot sparke bolden ind mellem stængerne, men Arrizabalaga fik reddet og sendt bolden til et hjørnespark. Nu var Real Madrid lige pludselig på tæerne, og de måtte kæmpe hårdt for at holde fast. Real Madrid formåede at holde stand, og dermed endte kampen med en spansk sejr på 2-1 over Braga. Madrid-klubben topper nu gruppen med ni point efter tre kampe, mens Braga er på tredjepladsen med tre point.