Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Liverpool tromlede over Toulouse

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-10-26 | 23:30:25
Hele artikel om Liverpool tromlede over Toulouse findes på Bold.dk
Det blev aldrig for alvor spændende i torsdagens Europa League-opgør mellem Liverpool og Toulouse, som førstnævnte endte med at vinde 5-1. Torsdag aften var Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler på noget af en opgave, da Toulouse gæstede Liverpool i Europa League-gruppespillet. Her skulle det engelske hjemmehold kun bruge otte minutter på at erobre føringen, da Diogo Jota på flotteste vis krøllede et par forsvarsspiller og sparkede den køligt ind bag en fremadstormende keeper. Herefter fortsatte Liverpool med at dominere på bolden, og man formåede da også at skabe flere fine muligheder. Den sidste skarphed manglede dog, og efter et kvarter lykkedes de franske gæster højst overraskende med at udligne, da hollandske Thijs Dallinga snød offsidefælden og sparkede den ind bag Caoimhin Kelleher i Liverpool-buret. Det slog imidlertid ikke hjemmeholdet ud af kurs. Efter en halv times spil generobrede The Reds således føringen, da Wataru Endo kom først på et indlæg og headede sin første Liverpool-scoring i kassen. Hjemmeholdet stod i det hele taget for det meste i første halvleg, og efter 33 minutter blev det 3-1, Darwin Nunez var først over en løs bold i feltet, som han sparkede op i nettaget. Liverpool kunne dermed gå til pause med en komfortabel føring. Toulouse skulle derfor på jagt efter reduceringen i anden halvleg, og man lykkedes da også med at spille sig frem til et par småchancer. Det engelske hjemmehold lurede dog stadig på dødsstødet. Efter 64 minutter skulle Nunez i den grad også have gjort det til 4-1, da han krøllede Nicolaisen, rundede keeperen og sendte kuglen på stolpen fra en helt fri position. Ryan Gravenberch var dog først på returen, som han sparkede fladt ind i netmaskerne. Liverpool styrede dermed mod en stensikker sejr, som Salah cementerede i dommerens tillægstid, da han satte den køligt i kassen. Det endte dermed 5-1 til Liverpool.