Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Vanvid i Bayern-ydmygelse: Tre røde kort og syv mål på 25 min

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-10-28 | 17:50:26
Hele artikel om Vanvid i Bayern-ydmygelse: Tre røde kort og syv mål på 25 min findes på Bold.dk
Det var en vild kamp på alle måder, da Bayern München udraderede Darmstadt med 8-0, hvor der blev udgivet tre røde kort i første halvleg. Bayern München tog hjemme imod Darmstadt i Bundesligaen. Her var det nok forventeligt, at hjemmeholdet ville få tre sikre point, men at den skulle ende med at blive så begivenhedsrig, var nok de færreste, der havde troet det. For kampen var blot fire minutter gammel, da det første røde kort kom. Joshua Kimmich mistede bolden som bagerste mand, og han valgte at rive Marvin Mehlem ned, hvilket fik sendt midtbanespilleren i bad. Men det stoppede langt fra der. For efter 21 minutter var det så Darmstadts Klaus Gjasula, der nedlagde Konrad Laimer som sidste mand, og fik det røde kort. 20 minutter senere var det så nøjagtigt samme situation, som Matej Maglica fra Darmstadt kom ud for. Denne gang var det Harry Kane, der blev sendt i græsset lige uden for feltet, hvilket også blev til et rødt. Med ni mand formåede Darmstadt at holde stand i første halvleg. Vanvittige scener Darmstadt kunne gå til pause med hovedet højt, men i anden halvleg gik det vildt for sig. For fra det 52. minut og de kommende 27 minutter gik det stærkt, da Harry Kane scorede sit første mål. Fire minutter senere var det så Leroy Sanes tur, da Laimer fandt den offensive spiller med et skarpt indlæg. Jamal Musiala ville også være med efter en halv time med en klinisk afslutning fra kanten af feltet, der snød Darmstadt-keeperen fuldstændig. Sane scorede sit andet mål efter 64 minutter, da han bankede kuglen i netmaskerne. Og så kom kampens højdepunkt fire minutter senere. For her blev Darmstadt fanget med fire mand fremme, hvor Bayern-forsvaret erobrede bolden. Harry Kane modtog bolden på egen banehalvdel ved midten, og angriberen så hurtigt, at Marcel Schuhen var langt ude af sit mål, hvorfor han sendte bolden i en høj bue i mål. Men Thomas Müller og Musiala gjorde det efterfølgende henholdsvis til 6- og 7-0, inden Harry Kane med få minutter tilbage fik sit hattick. Det hele endte med 8-0 til Bayern München, der kravlede op på en midlertidig førsteplads. Darmstadt rykkede ned på 14. pladsen.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-10-28 | 17:50:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Vanvid i Bayern-ydmygelse: Tre røde kort og syv mål på 25 min "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

Dræbt med zombiekniv: - Jeg er 15, lad mig ikke dø!

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
NATO ramt af påstået hackerangreb: Flere føls   Overreaktion på klodset udførte drengestreger   Busserne kører igen i København efter morgens   Flere undrer sig: Ny sikkerhedsminister er ik   Sergio Romero suspenderes efter udbrud mod fa   Afviser stor tv-serie: - Nej tak!   Rockstjerne raser: Jeg er så fucking træt af   »Det giver mig anledning til stor bekymring«:   Dansk VM-nedtur: Stortalent skuffede fælt   Twilight vender tilbage!   Politikernes kamp mod ytringsfriheden     De Radikale forlader regeringsforhandlinger   Adamsen nærmer sig Lind-rekord   Klarlunds brevkasse: Kan jeg benytte kuren, s   Sidste år var optaget på velfærdsuddannelsern   Har du set Johannes?   De smadrede konkurrenterne en onsdag i 2023.   Arsenal har købt brasiliansk angriber i Manch   Spænding i guldkampen overrasker ikke Bo H.   Skandale i Livgarden: Seniorsergent tiltalt f   Chelsea har franskmand tilbage   Det er virkelighedens mennesker, der skal gør   FCK advarer: Risikoen for at spille uden tils   Medie: Finalestadion bliver 70 procent engels   Den helt store svenske åbenbaring har midlern   Megastjerne kommer til Aarhus   Erik Damgaard er slet ikke klar til at gå på   Skandaleramt feriehusbureau i ny vækstoffensi   Lillestrøm-træner efter frikadelle-regn: Nærm   Vejlensisk software-virksomhed med hundredevi   It-branchen raser: NIS2 sætter Danmarks cyber
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30