Målmandsdrop hjalp HSV til point i flot comeback

: Bold.dk | 2023-10-28 | 22:30:25
Hele artikel om Målmandsdrop hjalp HSV til point i flot comeback findes på Bold.dk
Julian Krahl i Kaiserslautern-målet droppede fælt i anden halvleg, da Hamburger SV vendte 3-1 til 3-3. Kaiserslautern tog på hjemmebane imod Hamburger SV lørdag aften i en tæt 2. Bundesliga. Ville hjemmeholdet tage de tre point, rykkede de op ved siden af netop HSV, mens gæsterne kunne rykke op på en delt førsteplads. Det startede også godt for HSV, der allerede efter ti minutter bragte sig foran på mål af Robert Glatzel. Men den føring holdt blot i tre minutter, da Boris Tomiak udlignede ved hjælp af stolpen. Kaiserslautern kom såmænd også foran godt ti minutter senere. Denne gang var det Marlon Ritter, der udnyttede en HSV-keeper, som var langt ude af sit mål på et indlæg. Efter pausen blev det også til 3-1.  Terrence Boyd fik en lang aflevering i dybden, og så var han alene med én HSV-forsvarer, som han med fysik holdt væk, inden han scorede. Så skulle der et comeback til, hvis HSV ville have point med fra opgøret, og det startede efter 65 minutter. For her blev Glatzel spillet igennem og elegant chippede bolden over målmanden til 2-3. Ni minutter senere fik HSV så hjælp til det store comeback fra Julian Krahl i Kaiserslautern-målet. HSV-backen Miro Muheim fik bolden lidt over midten og ville slå et indlæg ind i feltet.  Det indlæg fik noget højde på og snød fuldstændig Krahl i målet, der kom for langt ud, og så røg bolden i nettet. Det blev også sidste mål i kampen, og derfor bliver både Kaiserslautern og HSV på de pladser, hvor de var inden opgøret. Nemlig på sjette- og tredjepladsen.

: Bold.dk | 2023-10-28 | 22:30:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Målmandsdrop hjalp HSV til point i flot comeback "

Tidligere advokat tiltalt for hvidvask af milliardbeløb gennem danske banker

LIVE-BLOG: Følg finalen i EM i cybersikkerhed: Kræver ekstra indsats fra det danske landshold at få guld

I 400 år har denne person været en afgørende brik i vores fælles kultur og kommunikation

Vanvidsbilist knaldet i nat: Over 100 procent for hurtigt

Mareridt er slut: - Han kommer tilbage

Chefen reagerer på vildt rygte

Alle tog i Nordjylland aflyst

Vred Biden: Så latterligt!

Nykredit ser GN-aktie stige 35 pct.: Her er a   Han er i spil til hovedpræmien på CPH:DOX, me   Liverpool meldes varm på Frankfurt-bomber   Thorups skrækstart bliver til stor debut efte   Sætter ord på Vingegaard: Der er flere spørgs   Hyldede Børsen-branden til båltale   Ellemann står midt i afgørende genstart   Vidste intet om Eriksen-tvivl   Camilla tilstår i hvidvask-sag for 30 milliar   Kendt designer idømt fængsel for ulovligt at   Eksperter: Derfor er nye festivaler et dårlig   Bekræfter: Tilbage på skærmen   To personer anholdt for knivstikkeri i Ringst   Lige her, på Europas tinder, skabes en af ver   Peter Viggo Jakobsen efter israelsk angreb på   Neestrup afventer Delaney-status: Vi må vente   Zlatans søn fik debut for Sverige: Der kommer   Efter bid: FA sigter Preston-spiller   Analyse: Putins forsvarsindustri leverer ikke   HSV stjal point til allersidst i tysk traditi