Thorup hylder Augsburg-spillere: Det var fremragende

: Bold.dk | 2023-10-29 | 09:50:24
Hele artikel om Thorup hylder Augsburg-spillere: Det var fremragende findes på Bold.dk
Jess Thorup og Augsburg vandt for anden gang i streg, og efterfølgende roste den danske træner sit mandskab. Jess Thorup har fået en fremragende start i Augsburg. Den tidligere FC København-cheftræner har stået i spidsen for mandskabet i to kampe, og indtil videre er det blevet til maksimumpoint. Lørdag vendte Augsburg et truende nederlag til en 3-2-sejr mod Wolfsburg i anden halvleg, og efterfølgende var Thorup imponeret over sit mandskab efter pausen. - Det var en fornøjelse at se, hvad spillerne viste på banen i kampen. - Selvfølgelig havde vi også det nødvendige held til sidst, da vi forsvarede en 3-2 føring med 10 mand. Vi vidste, at Wolfsburg er en stærk modstander, og det viste de i første halvleg, hvor vi havde et par problemer.  - Spillerne kan begå fejl, men det vigtigste er, hvordan de reagerer. Det var fremragende at se, hvad holdet gjorde i anden halvleg. Spillerne troede hele tiden på det, og de blev ved med at spille fremadrettet. - Lige så enestående var vores fans. Vi er på rette vej, men vi er også nødt til at gå efter at holde buret rent, siger Thorup ifølge klubbens hjemmeside. Augsburg har nu slået hul ned til nedrykningsstregen. Se stillingen i Bundesligaen her.