Villarreal-kaptajn blev hattrick-helt mod amatører

: Bold.dk | 2023-11-02 | 21:50:26
Hele artikel om Villarreal-kaptajn blev hattrick-helt mod amatører findes på Bold.dk
Der var ingen slinger i valsen for Villarreal, som torsdag aften vandt 5-0 over Chiclana fra den sjettebedste spanske fodboldrække i Copa del Rey. Granada sejrede samtidig 3-0 over Arosa SC fra den femtebedste række. Filip Jørgensen var at finde på bænken for Villarreal torsdag aften i Copa del Rey. Cheftræner Pacheta havde valgt rutinen i form af 41-årige Pepe Reina, der skulle vogte buret mod de upåagtede Chiclana. Miniputterne spiller til dagligt i den sjettebedste fodboldrække i Spanien, som vel at mærke er en amatørliga. Den store kvalitetsforskel var også til at få øje på, selvom Villarreal havde et stærkt roteret mandskab med sig til Cadiz. Gæsterne kom foran efter 19 minutters spil takket være kaptajn Manuel Trigueros, der blev spillet fri af det tidligere FC Barcelona-talent Ilias Akhomach. Akhomach stod også for oplægget til 2-0-målet, som 20-årige Jorge Pascual scorede. Det blev også 3-0 kort før pausen, da Trigueros endnu engang kom på måltavlen. Den 32-årige midtbanespiller kunne i anden halvleg fejre et sjældent hattrick, da han i det 72. minut fik muligheden fra ellevemeterpletten.  Trigueros fejlede ikke, og kunne lade sig hylde af sine holdkammerater som hattrick-helt. To minutter efter blev det så 5-0, da indskiftede Alex Baena sendte bolden i kassen. Chiclana var chanceløse nærmest fra første fløjt, og det endte dermed som forventet med en storsejr til Villarreal, der er med i bowlen ved lodtrækningen til næste runde af Copa del Rey. Granada sejrede uden at imponereOgså Granada var på besøg hos et hold fra de lavere spanske divisioner. Arosa SC fra Galicien og den femtebedste fodboldrække var værter, og de formåede at gøre det til en tæt kamp mod La Liga-mandskabet. De kunne dog ikke stille noget op, da Jose Callejon i det 19. minut sendte gæsterne i front med 1-0. Ikke desto mindre var det en hæderlig indsats af hjemmeholdet i størstedelen af kampen, og det  var først til allersidst at de knækkede. Først gjorde Shon Weissman det til 2-0. Og to minutter senere, i det 90. minut, lukkede Famara Diédhiou kampen med målet til 3-0.