Varme Toulouse straffede ugidelige Liverpool i VAR-drama

: Bold.dk | 2023-11-09 | 21:20:31
Hele artikel om Varme Toulouse straffede ugidelige Liverpool i VAR-drama findes på Bold.dk
Toulouse ville det mest, og da Liverpool i lange perioder ikke mødte op, var det nok til at sikre danskerklubben en vigtig 3-2-sejr på eget græs. Et sent VAR-tjek underkendte Liverpools udligning i 98. minut. Liverpool skulle torsdag aften på opgave i Sydfrankrig, hvor Toulouse lagde græs til Europa League-opgøret med både Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler i startelleveren. Med en sejr ville Liverpool være sikre på avancement til næste runde af turneringen, og optakten til kampen var af den mere glædelige slags, da flere internationale medier kunne meddele, at Luis Diaz´ far var blevet frigivet i hjemlandet Colombia ovenpå 12 dages kidnapning. Diaz selv var at finde fra start på et Liverpool-hold, der også havde fundet plads til 17-årige Ben Doak og Joe Gomez med anførerbindet. Liverpool lagde ud med et pres på hjemmeholdet, som ikke lod sig kue, men spillede deres eget spil. Gæsterne sad på spillet, og Alexis MacAllister var ikke mange centimeter fra at brage et flot mål i nettet, men hans afrettede afslutning blev taget af overliggeren og gik til hjørne. Kampen var gået ind i en halvdød fase, da en fejl fra Kostas Tsimikas blev kostelig for The Reds. Den vikarierende venstreback havde hovedet under armen, og det medførte et boldtab på et risikabelt sted, som Toulouses nordmand Aron Dønnum snarrådigt opsnappede fra grækeren og løb mod mål. Tæt på afsluttede han mod Caoimhin Kelleher, og da bolden tog en afretning fra Jarell Quansahs ben, var ireren prisgivet, mens stillingen var 1-0. Få minutter senere slap Liverpools nyindkøbte Wataru Endo øjensynligt for et rødt kort, da han med en advarsel kastede sig ind i en hasarderet tackling, men kortet forblev i baglommen på dommer Georgi Kabakov. Derfor gik de to klubber til pause ved stillingen 1-0 til Toulouse Toulouse-show Jürgen Klopp var tydeligvis ikke tilfreds med sit mandskabs første 45 minutter, og det betød, at både Ben Doak, Kostas Tsimikas og Wataru Endo måtte forlade banen til fordel for Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai. Det var ellers tæt på, at Thijs Dallinga chokerede gæsterne fra start, da han fik en enorm chance efter et par minutter, men hans afslutning var uskarp trods hans fri position foran mål. Selvsamme Dallinga fik netmaskerne til at blafre efter fem minutter, men denne gang blev målet underkendt for et benspænd begået mod Joel Matip inden afslutningen. Der stod Toulouse på det hele efter pausen, og det skulle også blive til 2-0 for det dominerende hjemmehold. Knap en time var der spillet, da ingen ringere end Thijs Dallinga blev fundet af Vincent Sierro, og den hollandske spids skuffede ikke denne gang med en god førsteberøring og et en afslutning via stolpen. Toulouse var tættere på 3-0 end Liverpool på 1-2. og det lykkedes på ny at få netmaskerne til at blafre, men denne gang var der offside på Niklas Schmidt i opspillet. Liverpool kom tættere på, og det blev til en reducering på den mest mærkværdige vis, da Cristian Casseres totalt uopmærksomt sendte bolden i eget net med skulderen efter et hovedstød fra Joe Gomez. I situationen gik Rasmus Nicolaisen i græsset, med hvad der lignede en ankelskade, men han var oppe igen. 1-2, og det lugtede måske af comeback, men Toulouse var bare bedre på dagen. På det første angreb efter den reducerende scoring straffede Toulouse på ny Liverpools uopmærksomme bagkæde. Denne gang var det Frank Magri, der umarkeret kunne samle en returbold op bagerst i feltet, og han kunne knalde bolden hårdt i nettet til 3-1 og stor jubel for hjemmeholdet. Liverpool lignede ikke nogen, der ville få noget med fra opgøret, men i det 89. minut kunne indskiftede Diogo Jota bringe lidt spænding ind i opgøret med en flot solotur. Dermed stod der 2-3, og Liverpool kunne redde lidt af æren med et mål mere. Til sidst nåede Liverpool at håbe på det ene point og et acceptabelt udfald fra en dårlig kamp, men trods nettet blafrede til 3-3, gav et VAR-tjek en annullering af Jarell Quansahs mål efter hånd på bolden af MacAllister. Det sluttede med en 3-2-sejr til Toulouse, hvorfor Gruppe E nu er helt åben. LASK satte Royal Union på plads På eget græs i Linz var LASK på jagt efter sæsonens første Europa League-points mod Royal Union, og det må siges at lykkes. Efter 25 minutters spil fik Sascha Horvath et straffespark efter hånd på bolden, som han omsatte til 1-0 uden problemer. Fire minutter inde i halvlegens tre ekstraminutter var det så Maksym Talovierov, der kom øverst på et hjørnespark fra Horvath til 2-0. Et kvarter før slutfløjt kunne Robert Zulj lukke og slukke for værterne til 3-0, og dermed fik LASK deres første sejr og gjorde Gruppe E pivåben igen.

: Bold.dk | 2023-11-09 | 21:20:31 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Varme Toulouse straffede ugidelige Liverpool i VAR-drama "

Jeg ville ønske at jeg var lige så modig

Hemmelig dronefabrik: Producerer Rusland våben i Kina?

Har skyldfølelse som forælder: - Det er hårdt

Tottenham vandt hjemme trods 10 mand i hele kampen

Mand tilstår brutalt drab: Begravede kæresten i cement

Rasmus Nissen med frækt oplæg til Ekitike

Spalletti tager skylden for EM-fiasko: Gjorde det skidt

Minister om Christiania-aftale: Det skal sikr   Flyvende Gidsel knuser Fredericia   Medie: Bayern har sendt bud på Harry Kane   Norddjursk slot gemmer på 424 års historie -   Chokstart i EL: Malmö bagud efter ét minut   Nu kan grækerne endelig servere retsina og ol   Luthersk Mission opfordrer ofre for sexovergr   Hjulmand om Dolberg: Glad for han er kommet g   Der skal være mål - Simsir med stor afbrænder   Hårdt år for Alves: Har lagt det bag mig   Ryanair betaler for første gang udbytte til s   Video: Direkte rødt til Spurs-stopper efter s   Brasiliansk klub bekræfter: Forsøger at hente   Opbakningen svinder ind time for time - og nu   »Jeg er simpelthen rystet«: Bandeord får Folk   Videoer viser døde og sårede på Gazas største   Skolefolks opfordring til Tesfaye: Tag skridt   180 danske Salesforce-ansattes fremtid svæver   Hjerteproblemer tvinger 28-årig cykelrytter a     Danmark er i OL-semifinalen efter vild forvan   Ny enhed skal overvåge engelske klubber   Off-topic: Rentefradrag Saxo Bank   Liverpool overvandt chokstart på San Siro   Brandvarme Grønbæk lynede igen   Forretningsmand vil hellere dø af stress end