Cristiano Ronaldo og Portugal buldrede videre

: Bold.dk | 2023-11-16 | 23:20:27
Hele artikel om Cristiano Ronaldo og Portugal buldrede videre findes på Bold.dk
Cristiano Ronaldo og Joao Cancelo stod torsdag aften for de portugisiske scoringer, da Liechtenstein blev slået med 2-0 i EM-kvalifikationen. Det portugisiske landshold skulle torsdag aften forsøge at sikre sig endnu en sejr, da man gæstede Liechtenstein i EM-kvalifikationen. Her stillede gæsterne op med hele det offensive kavaleri, der bød på kæmpeprofiler som Cristiano Ronaldo, Joao Felix, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota og Goncalo Ramos. Forhåndsfavoritterne formåede da også at presse hjemmeholdet i bund i løbet af første halvleg. Noget overraskende lykkedes man dog ikke med at få netmaskerne til at blafre før pausen. Det blev der imidlertid lavet om på kort inde i anden halvleg, da Cristiano bankede kuglen ind helt ude ved stolpen. Herefter skulle der kun gå ti minutter, før man udbyggede føringen yderligere. En lang bold blev sendt i dybden til Joao Cancelo, der driblede forbi en Liechtenstein-keeper på afveje og sendte kuglen ind i det tomme net. Det lignede dermed endnu en sikker sejr til de portugisiske verdensstjerner, der fortsatte med at dominere på kuglen. Ti minutter før tid lykkedes Goncalo Ramos da også med at sende bolden i mål. Efter et VAR-tjek valgte dommeren dog at annullere scoringen på grund af offside. Det endte dermed 2-0 til Portugal, der har maksimumpoint efter ni spillerunder.

: Bold.dk | 2023-11-16 | 23:20:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Cristiano Ronaldo og Portugal buldrede videre "

Effektiv epilog til Alan Wake

Nyt job på LinkedIn: Skal du være #OpenToWork?

Kvinde dræbte sin kæreste ved at efterlade ham i lukket kuffert

Brasiliansk dommer vil have Elon Musk efterfo   Mourinho bekræfter: Jeg afviste to saudiarabi   Brøndby på guldkurs: Suzuki sendte FCM til tæ   Venezuelas oppositionsleder: »Vi kommer ikke   Trods undertal: Priskes tropper fik vigtigt p   Medie: Manchester City ville have PSG-juvel i   Medier: Chelsea og Leipzig forhandler om Wern   Musk afslører: - Jeg er livslang demokrat