Første sejr i to måneder: Lyngby dukkede Silkeborg

: Bold.dk | 2023-12-03 | 16:50:26
Hele artikel om Første sejr i to måneder: Lyngby dukkede Silkeborg findes på Bold.dk
Lyngby Boldklub snuppede søndag sin første sejr i Superligaen i to måneder, da de slog Silkeborg 2-0 på mål af Frederik Gytkjær og Kolbeinn Finnsson. På en råkold søndag eftermiddag tørnede Lyngby Boldklub og Silkeborg IF sammen i årets sidste Superliga-runde.  Med en sejr kunne Lyngby tage et skridt væk fra bunden, mens Silkeborg skulle forsøge at viske sidste rundes nederlag til FC Midtjylland væk uden topscorer Alexander Lind, der sad ude med karantæne.  Men selvom gæsterne på forhånd var favoritter, så var det hjemmeholdet, der fik lidt af en drømmestart.  LynscoringFor efter blot fire minutter sejlede et hjørnespark nemlig over målmand Nicolai Larsen, inden tilbagevendte Frederik Gytkjær med den største nemhed kunne heade bolden ind over stregen. Silkeborg-keeperen appellerede efterfølgende for frispark, men det fik han ikke meget ud af.  Dermed fik værterne en perfekt start på opgøret i den bidende kulde, og den skulle vise sig at holde længe.  For selvom Silkeborg i perioder forsøgte at tage kontrollen over opgøret, så førte det ikke til de store chancer. I stedet stod Lyngby godt imod, og havde det ikke været for en lidt uskarp aktion fra Gytkjær efter 36 minutter, havde de tilmed fordoblet føringen. I stedet gik de til pause foran 1-0.  Kæmpe jubelEfter pausen bølgede det frem og tilbage, men uden at nogen af mandskaberne for alvor var farlige.  Men efter en times spil fik Tonni Adamsen muligheden for at bringe gæsterne tilbage i opgøret, da angriberen samlede en løs bold op.  Førsteberøringen blev dog alt andet end god, og i stedet kunne Mads Kikkenborg i Lyngby-målet forhindre udligningen.  Som kampen skred frem, var det Kent Nielsens mandskab, der pressede på, men Lyngby Boldklub havde ståldefensiven på plads, og efter små 75 minutter var Lyngby så på spil i den anden ende. Et langt udspark endte for fødderne af en veloplagt Frederik Gytkjær, der med en - måske lidt heldig - berøring, fik sendt Kolbeinn Finnsson i dybden, og så kunne islændingen kunne gøre det til 2-0.   Få minutter senere var Finnsson tæt på at gøre det til 3-0 efter endnu en stærkt Lyngby-angreb, men det forblev 2-0, og dermed kunne Freyr Alexanderssons mandskab glæde sig over den første Superliga-sejr siden 2. oktober, hvor klubben slog OB.  Resultatet betyder, at Lyngby lægger afstand til bunden og nu har seks point ned til nedrykningsstregen, mens Silkeborg slutter efterårssæsonen af med det tredje nederlag i de seneste fem kampe.  Skulle det senere søndag lykkedes AGF at slå FCK, vil Silkeborg tilmed glide ned på sjettepladsen.

: Bold.dk | 2023-12-03 | 16:50:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Første sejr i to måneder: Lyngby dukkede Silkeborg "

Trods mindre nedbør lørdag er der fortsat risiko for oversvømmelser

Formands aktiesalg for 187 mio. er en farlig kursmanøvre - den slags er før endt skidt -¦

Fuglsang afslører: Forlænger karrieren

Alabama vil som de første henrette dødsdømt f   Liverpool var igen uskarpe: Det er hvad det e   Mark Rutte melder sig på banen til Nato-toppo   Vieira om Joachim A-dødstrusler: Moderne prob   Dansk statsborger fanget i Gaza med højgravid   Aktier i Asien: Japanske aktier stiger markan   Historiens storslåede levn minder mest folk o   WHO: Israel vil gå med til humanitær pause i   Regeringen i blå alliance: - Der er helt tyde   Femte mand varetægtsfængsles for bandeoverfal   Politiet ser ingen spor af brutalt svensk net   FC Midtjylland går amok i jubelrus - se det h   Små gasforbrugere står til stort prishop   Nyt netværk af landbrugere vil have COâ‚‚-afg   Putin bruger den brændte jords taktik - foran   Lars Møller stopper op og kigger på os: »I ka     Ingen ændringer: Russere og belarusere stadig   Carl Weathers er død   Hvad er det han smider?   Powell slår bekymret tone an: Inflation er ge   Iran: Israel bruger amerikanske missiler til   Kazim-Richards: Vi røg cigaretter i pausen un   Myndighed hælder børsselskabs forsøg på at af   15-årig tiltalt for drab   »Musk saboterede i realiteten en militæropera