Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Thorups Augsburg misbrugte store chance i Dortmund-remis

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-12-16 | 17:30:27
Hele artikel om Thorups Augsburg misbrugte store chance i Dortmund-remis findes på Bold.dk
Jess Thorups Augsburg-mandskab kunne med mere skarphed have fået tre point, men måtte nøjes med et enkelt efter 1-1 med Dortmund. Augsburg tog hjemme imod Dortmund i lørdagens Bundesligaopgør. Jess Thorup indkasserede i sidste runde sit første Augsburg-nederlag som cheftræner mod Werder Bremen, og derfor var han og mandskabet nok motiveret for at komme tilbage på sejrskurs. Danske Mads Pedersen startede inde på venstreback for Augsburg, der kom offensivt ud til opgøret. Allerede efter tre minutter fik Augsburg en god chance, men Frederik Jensen bankede bolden over mål. Dortmund svarede dog hurtigt tilbage, da Marco Reus testede Finn Dahmen i Augsburg-målet fem minutter senere. Efter 23 minutter kom hjemmeholdet dog foran. Mads Pedersen sendte en lang aflevering afsted mod bosniske Ermedin Demirovic. Midtbanespilleren vandt sin direkte duel med Nico Schlotterbeck, hvilket sendte Demirovic alene igennem og scorede. Målet fik lov til at stå efter et VAR-tjek, da der var mistanke om frispark til Dortmund-forsvareren. Føringen varede desværre ikke længe for Augsburg, da Donyell Malen udlignede efter 35 minutter efter fine kombinationer. Efter pausen truede Augsburg Gregor Kobel i Dortmund-målet flere gange. Først var det angriberen Philip Tietz, der satte poten på et indlæg, som Kobel afværgede, inden han seks minutter senere igen måtte hive en fin redning op. Endnu engang var det Tietz, der ikke udnyttede den store chance. Mod slutningen pressede Dortmund på, der endte i store chancer, men Augsburg forsvarede sig godt, hvor hjemmeholdet endda var tæt på at få de tre point i overtiden. Det hele endte med 1-1, og dermed forblev Jess Thorups mandskab på tiendepladsen, mens Dortmund er nummer seks i Bundesligaen efter 15 kampe. I kampen mellem Mainz og Heidenheim var det gæsterne, der løb med de tre point. Marvin Pieringer gjorde det til 1-0 til Heidenheim efter 12 minutter, der holdt hele kampen. De tre point betød, at oprykkerne fra Heidenheim rykkede op på 12. pladsen. Mainz ligger fortsat under stregen med ni point.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-12-16 | 17:30:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Thorups Augsburg misbrugte store chance i Dortmund-remis "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Flere nyheder

“Stormfloden overraskede os - og det skal vi tage ved lære af”

Læs mere »

CDO Kristian Hjort-Madsen skal bygge landings-banen for Telias integration i Norlys: "Man er tvunget til at træffe nogl