Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Griezmann blev historisk i stor Atletico-nedtur

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-12-19 | 23:50:27
Hele artikel om Griezmann blev historisk i stor Atletico-nedtur findes på Bold.dk
Atletico Madrid smed en 3-1-føring hjemme mod Getafe efter et tidligt rødt kort. Antoine Griezmann skrev historie som delt topscorer i Atletico Madrid. Atletico Madrid havde tirsdag aften besøg af Getafe i La Liga. Det udviklede sig til et dramatisk opgør, hvor gæsterne lavede et sent comeback.   Hjemmeholdet kunne med en sejr overtage tredjepladsen fra Barcelona, men opgaven blev gjort sværere efter 38 minutter, da Stefan Savic fik sit andet gule kort ved stillingen 0-0.  Den rutinerede forsvarer plantede en albue i ansigtet på Jaime Mata, og derfor fik han en tidlig tur i bad. Kort før pausen lykkedes det alligevel Atletico at tage føringen. Griezmann modtog et perfekt indlæg på bagerste stolpe, hvorfor han bare skulle skubbe bolden det sidste stykke over stregen. Dermed gik hjemmeholdet til pause med en føring. Knap 10 minutter inde i anden halvleg slog Getafe tilbage. Atletico-målmand Jan Oblak gav en returbold i feltet, hvorfor Borja Mayoral kunne pande gæsterne på 1-1. Den stilling varede dog ikke længe. 10 minutter senere dukkede Alvaro Morata op i Getafe-feltet og stangede Atletico på 2-1. Kort efter blev hjemmeholdet tildelt et straffespark efter en VAR-gennemgang.  Griezmann fik ansvaret og var sikker, da han gjorde det til 3-1. Scoringen bragte franskmanden op på 173 mål i Atletico-trøjen, hvilket er flest af alle sammen med Luis Aragonés. Dermed havde Atletico kurs mod en sejr, men sejren smuldrede til sidst. Fire minutter før tid reducerede Oscar Rodriguez med en afslutning inde i feltet. I tillægstiden gik det helt galt for hjemmeholdet, da dommeren pegede på pletten for hånd på bolden. Mayoral tog bolden og udlignede stensikkert til 3-3 for Getafe. Getafe havde mod på mere og jagtede til sidst en sejr, men sådan skulle det ikke gå. Der blev ikke scoret yderligere, og dermed endte det 3-3 efter et stort comeback. Sevilla vandt sikkertI et andet opgør fik Granada besøg af Sevilla. Det udviklede sig til en stensikker sejr til gæsterne, hvor Adria Pedrosa, Lucas Ocampos og Sergio Ramos stod for målene i 3-0-sejren. Resultaterne betyder, at Atletico Madrid gik forbi Barcelona og overtog tredjepladsen. Getafe er fortsat nummer otte, men Sevilla rykkede op som nummer 13. Granada er fortsat næstsidst.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-12-19 | 23:50:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Griezmann blev historisk i stor Atletico-nedtur "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

LIVE: Drama i Aarhus - lyn-mål annulleret!

Læs mere »

Giver det mening at stræbe efter det evige liv?

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Girospillet: Overraskelsen lurer   Sulten brænder stadig i den ældste, der er in   Erklæret sindssyg: Her er Fasars narkosag   Landsholdet træner i morgen: Dele af banen pi   - Vi skal smadre igennem   Hussalget er nu over niveauet i tiden før cor   Holse på pletten for Samsunspor   Portugal sled sig til sejr   Mareridt for Magnussen: - Han var i vejen   Kommentar: Arbejdskampen er tilbage, og den k   Kæmpe it-problemer: Region Syddanmark udskyde   Ekspert: Putin kaster om sig med pas i uropla   Fransk høg og amerikansk due: Macron går vide   Danske virksomheder runder historisk milepæl   Dansk skuespiller er blevet far   Ved at gøre venstrefløjen til fjende, risiker   Belgisk landsholdsstopper bekræfter: Skal til   Politiet rejste 990 svindelsigtelser mod band   Skjelmose reagerer: Tilbyder medalje og trøje   City-profil advarer: Vil snakke med Pep om mi   Voksne skal være rollemodeller: Aarhus Kommun   Michael Bojesen taber retssag mod tidligere v   Narkobossens børn i flæsket på Hollywood-stje   Telegram-sagen handler ikke kun om ytringsfri   PwC vinder strid mod 79-årig olieboss   Musikmogul indstiller karrieren   Ungarns regering fyrer vejrchef efter upræcis     Efter britisk kaos: Nu er de første dømt   Putin i sjældent interview   Rømer ser klar guldfavorit: Intet ondt blod   PSG og Ramos tabte til Bayern: Vi var for def   Hendes saftige bøger sælger bedre end Bibelen   Kina frygter smittespredning fra døde dyr eft   25-årig kvinde erkender knivstik - men nægter   Advarer om farlig virus   Trods lussing: Positivt overrasket   Hvad var det? Speciel teknologi annullerede b   Portugal vinder 3-0 og sætter sig på førstepl   Stort skifte og debut: Grønbæk jubler over vi   Slået med lattergas-flaske   FCM tæt på Fulham-back - rejser til Danmark t   Forskning viser sammenhæng mellem D-vitamin o   Josefine Klougart har en rigtig god pointe om   Dansk professor i Oxford undersøger nydelsen:   Østre Landsret: Straffesag mod Sanjay Shah ka   6 hjerter: Det er ikke bare godt. Det er skid   Nikki Haley trækker sig fra præsidentvalgkamp   Fremragende melankoli
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30