Depay blev den store helt for Atletico Madrid

: Bold.dk | 2024-01-25 | 23:30:24
Hele artikel om Depay blev den store helt for Atletico Madrid findes på Bold.dk
Memphis Depay scorede kampens enlige mål, da Atletico Madrid torsdag aften vandt 1-0 over Sevilla og gik videre i Copa del Rey. Torsdag aften var der en semifinalebillet på spil, da Atletico Madrid tog imod Sevilla i Copa del Rey.  Allerede fra første minut formåede hjemmeholdet at dominere på kuglen, og efter 26 minutter fik Antoine Griezmann en gylden chance for at sende Diego Simeones tropper på sejrskurs fra ellevemeterpletten. Den franske verdensstjerne gled dog i skudmomentet og sendte sit straffespark langt over tværribben. Det slog imidlertid ikke Atletico-mandskabet ud af kurs.  I løbet af anden halvleg fortsatte man med at gribe ud efter semifinalepladsen, og ti minutter før tid gav det endelig pote. Efter fornemt forarbejde af Angel Correa kunne Memphis Depay således dirigere kuglen i kassen til stor jubel for tilskuerne på Metropolitano. Atletico Madrid styrede dermed mod semifinalen, men dybt inde i dommerens tillægstid gik Erik Lamela i græsset og blev tildelt et straffespark. Efter et kort VAR-tjek valgte dommeren dog at omstøde sin beslutning. Hjemmeholdet kunne derfor ånde lettet op. Atletico Madrid vandt 1-0 og er videre til Copa del Rey-semifinalen.

: Bold.dk | 2024-01-25 | 23:30:24 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Depay blev den store helt for Atletico Madrid "

Midt i skilsmissen: Janni misbrugt på nettet

Dolberg dedikerer mål til receptionist: Har i   Ved middagstid har mere end hver femte vælger   Spændinger og voldsomme anklager efter angreb   »Vi er blevet bidt af det«: Familien Weller t   EU balancerer mellem camouflage og jakkesæt i   Frederiksen reagerer på Ellemanns farvel: Per   Frikendt japaner støder til Bo Henriksens Mai   Alle drab i 2023 blev opklaret - og især én t   God dansk dag: Skjelmose kører sig i top-3   Ny aftale giver 6,8 milliarder kroner til udv   Groteske scener: Tilskuere stormer scenen i R   Henrik Palle: Hvis vi kunne få statsministere   Amerikansk teknologiprofil skal lede Danmarks   Et kapløb med tiden: Storby står for skud   17-årig pige anholdt efter knivstikkeri i Esb   Haitianere raser til Trump-rally: - Vi spiser   FLS styrker lønsomhed - omsætning skuffer   Ny bog med nye detaljer om Biden: Avis har få   Skræmmende styrke: Moser Vingegaard   FC København drager til Gibraltar uden profil   Svensk stjerne slår alarm: Hvor går grænsen   PL-dommer er færdig efter stor VAR-fejl   Verdensstjerne taber til dansker   Aktivist gik i flæsket på medicingigant: »Det   Randers-talent ophæver: Tager til anden klub   Interview vækker opsigt: Fjern det!   Dommer afgør at Google bryder lov med monopol   Hjulmand afviser kritik: Det er helt forkert   Skuffet Brøndby-chef: Vores spil var ikke sam   16-årige Yamal efter rekord: Jeg lever i en d   Norges økonomi går i stå: 0,0 pct. vækst   Se den eksklusive video: Kronprinsen vælter r   Medie: AC Milan køber Chelsea-midt for 130 mi   Spottet i FCM-fanzone   Debat: Fædrelandskærlighed er ikke lig med kr   LA afviser kursskifte: Topskat skal væk   Beboere flygter fra 63 af landets kommuner   Dansk kongekasse da Sporting sendte Benfica u