Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Füllkrug-hattrick reddede Dortmund efter Schlotterbeck-brøler

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-01-28 | 20:10:25
Hele artikel om Füllkrug-hattrick reddede Dortmund efter Schlotterbeck-brøler findes på Bold.dk
På to mål af Niclas Füllkrug sejrede Dortmund 2-1 over Bochum i Bundesligaen søndag aften. Bundesligaen fortsatte hyldesten af Der Kaiser, Franz Beckenbauer, forud for søndagens kamp mellem Dortmund og Bochum. Efter et minuts stilhed kunne kampen sparkes op, og der gik ikke længe før hjemmeholdet kunne bryde ud i jubel. Kampen var bare tre minutter gammel, da Donyell Malen blev spillet i dybden via en Bochum-fod. Hollænderen stormede ned mod Manuel Riemann og var på vej til at runde den tyske keeper, der nedlagde Malen med låret. Dommeren var ikke i tvivl. Der var straffespark. På pletten stod Niclas Füllkrug, der stensikkert sparket bolden fladt ind ved venstre stolpe, imens Riemann hoppede den anden vej. En perfekt start på kampen for Dortmund, der dog ikke kapitaliserede på den tidlige scoring. Udover et par halve chancer til Ian Maatsen og Marcel Sabitzr, blev det ikke til meget farligt spil fra Dortmund. Det lignede dog heller ikke at Bochum havde noget at komme med. Men det ændrede sig lige inden pausen. En erobring højt i banen fra gæsterne blev til et indlæg fra Patrick Osterhage. Og inde foran mål jokkede Nico Schlotterbeck og målmand Alexander Meyer, der vikarierede for den vanlige førstemålmand, Gregor Kobel, i spinaten. Schlotterbeck kastede sig frem for at cleare bolden lige foran Meyer, der var på vej ud for at samle bolden op. I stedet endte bolden i netmaskerne til stor frustration for hjemmeholdet. Fuldt hus fra FüllkrugDortmund var dog heldige at have Niclas Füllkrug på holdet denne aften. Den store tyske targetman var livlig i Bochum-feltet, og i tyve minutter før tid fik han løbet sig fri til et indlæg fra mållinjen fra Marcel Sabitzer. Østrigeren lagde elegant bolden til bagerste stolpe, hvor tyskeren steg op og stangede 2-1-scoringen i mål. Füllkrug fik også sit hattrick til allersidst i kampen, da den tidligere FC København-spiller Cristian Gamboa begik gæsternes andet straffespark i kampen. Füllkrug viste sig lige så sikker som på det første spark, og sendte igen Riemann den gale vej. Det cementerede Dortmunds sejr, og sendte dem forbi RB Leipzig i Bundesliga-tabellen.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-01-28 | 20:10:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Füllkrug-hattrick reddede Dortmund efter Schlotterbeck-brøler "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Vingegaards Tour-kollega er i kunstig koma ef   Drikker for mange bajere: Carlsberg kan ikke   Simon Graves skal have ny cheftræner   Tidligere Benfica-angriber er ankommet i FCM:   Nyt om Ellemanns våbensag: Ordførere hasteind   Ilse Jacobsen sætter til salg for tredje gang   Ti ejendomme evakueres i Herfølge efter overg   11 personer meldes dræbt i angreb i det vestl   Tidstab skræmmer ikke Skjelmose: Vueltaen er   Kineser får skovlen under Viktor Axelsen i se   Dansk dopingskandale: Udelukket i 7,5 år   Thomasberg håber på hurtig Sørensen-retur   Styrelse: 4 pct. af boligejerne ramt af skatt   Lykkelig Elliott efter ny kontrakt: Intet bed   Beskeden til kulturministeren var klar. Nu sk   Analytikere: Derfor er aktiemarkedet igen und   Kæmpe VM-brøler: Forkert hold stod klar   Oversvømmet motorvej: Spor blev spærret   Dansk professor i Oxford undersøger nydelsen:   Officielt: Viborg køber Thomas Jørgensen   Alle nye forældre skal fremover spørges til p
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30