Palace-profiler strålede i målrig affære

: Bold.dk | 2024-01-30 | 23:20:25
Hele artikel om Palace-profiler strålede i målrig affære findes på Bold.dk
Crystal Palace slog Sheffield United med 3-2, da de to hold mødtes i Premier League tirsdag aften.  Crystal Palace tog tirsdag aften imod Sheffield United i Premier League. Gæsterne fik en forrygende start på opgøret, idet angriberen Ben Brereton Diaz scorede til 1-0 efter blot 21 sekunder.  Føringen holdt til det 17. minut, hvor offensivprofilen Eberechi Eze udlignede til 1-1 med en akrobatisk afslutning efter et godt indlæg fra tilbagevendte Michael Olise.  Palace nåede dog ikke at glæde sig over scoringen i særlig lang tid. Få minutter senere slog Sheffield nemlig til med en ny scoring.  Denne gang var det James McAtee, der fandt vej til netmaskerne med en afslutning, der blev rettet af og derfor snød Dean Henderson i Palace-målet.  Underholdningen fortsatte i det 27. minut, hvor samarbejdet mellem Eze og Olise nok en gang bar frugt for hjemmeholdet.  Olise fandt Eze på kanten af feltet, og efter en lille finte hamrede han bolden over i det lange hjørne til stillingen 2-2.  I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage frem til det 67. minut, hvor Crystal Palace for første gang tog føringen.  Michael Olise opsnappede en returbold, som han tordnede i mål via nærmeste stolpe, og så kunne jublen ellers bryde løs på Selhurst Park.  Det samme kunne den, da dommeren efter en lang omgang overtid fløjtede kampen af.  Det endte således 3-2 til Crystal Palace efter en målrig affære.