Crystal Palace udnyttede overtal i perfekt Glasner-debut

: Bold.dk | 2024-02-24 | 18:40:25
Hele artikel om Crystal Palace udnyttede overtal i perfekt Glasner-debut findes på Bold.dk
Crystal Palace-manager Oliver Glasner fik en perfekt start i spidsen for sit mandskab, da det blev til en sikker 3-0-sejr over Burnley, der spillede en mand i undertal i 55 minutter. Selhurst Park bød søndag Crystal Palaces nye manager, Oliver Glasner, velkommen for første gang. Burnley var modstanderen, og det var et kriseramt mandskab, som Glasner skulle teste sig mod i første Premier League-kamp. Manageren sendte et angrebslystent mandskab ud til opgøret, for de var meget offensive i deres tilgang. Inden det første minut var gået, var det allerede ved at gå galt nede i Burnley-forsvaret, da en tilbagelægning til keeper James Trafford røg over ham, men bolden røg ud til et hjørnespark. Palaces tilgang fremprovokerede flere fine muligheder, men de mange forsøg blev ikke omsat til mål. Danske Joachim Andersen startede som vanligt inde for Palace, og forsvarsspilleren var også tæt på at gøre det til 1-0 efter 24 minutter, men han fandt ikke nettet. Burnley har haft store problemer bagtil, og det viste sig igen efter 35 minutter. Målmand James Trafford sløsede en aflevering op mod anfører Josh Brownhill, som Jefferson Lerma erobrede, der gav en friløber. Men Brownhill var hurtig til at hive Lerma ned, hvilket resulterede i et rødt kort. Udnyttede overtal Overtallet blev straffet hårdt i de sidste 45 minutter. Og det var inden for kort tid. For Burnley holdt stand til at begynde med, men så begyndte opløsningen så småt at ske. Efter 68 minutter gik det galt første gang, da Jordan Ayew sendte et giftigt indlæg ind fra højre side og ramte Chris Richards i panden, og så kunne Richards juble sammen med resten af hjemmepublikummet over sin første Premier League-scoring. Tre minutter senere var den gal igen i Burnley-forsvaret, da det denne gang var Ayew, der nemt kunne prikke bolden i nettet efter et flot indlæg. Og som man troede, at det ikke kunne blive værre, så fik Palace et straffespark med lidt under et kvarter igen, som Philippe Mateta udnyttede. Med fire minutter tilbage troede Burnley, at de havde reduceret, men det blev annulleret for offside. Crystal Palace fik en vigtig sejr på 3-0, og dermed var det en perfekt start for Oliver Glasner.  Palace rykkede op på 14. pladsen, mens Burnley fortsat er under stregen. Jacob Bruun Larsen så hele opgøret fra bænken.

: Bold.dk | 2024-02-24 | 18:40:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Crystal Palace udnyttede overtal i perfekt Glasner-debut "

Drama på direkte tv: Afbrudt af Hizbollah

Dræbt med zombiekniv: - Jeg er 15, lad mig ikke dø!

Bernie Sanders raser: - Novo Nordisk flår os

Hundredvis af ørreder fundet døde i å: - Bestanden er nulstillet

Vanvittige scener i Aalborg: Gæster kollapsede totalt

Rørt Ter Stegen efter skrækskade: Betyder meget for mig

Regeringen vil give danskere lov til at købe medicin uden for EU

Ny bog afslører: City betalte Haaland-agenter   Fundamentet under Erik ten Hags United-projek   Gladbach sejrede over Robert Skov og Hoffenhe   Vallecano sejrede sikkert over Alaves   Video: Absurd selvmål sender City på sejrskur   Lisbet Dahl sadler om efter 34 år, men føler   Vild PlayStation-hype: Kræver 65.000 kroner   Ankersen-profil likede Thorup-kritik: FCK for   Dobbelt så mange mænd som kvinder havde ingen   Nye tal om hjemmearbejde overrasker   »Alt var meget pro-Trump, alt var meget anti-   Tony Popovic er ny australsk landstræner   Medie: Henrik Fisker forbereder konkurs   Silkeborg på svær opgave - har ikke vundet i   Klassemål sendte Vestergaard og co. i FA Cup-   Ingeniørkunst i særklasse: Oplev Europas høje   Analyse: Israels krig er Goliat mod David - m   Analyse: Israel klar til invasion - målet er   Nu får han endelig sin guldpalme   Er Kofod uforvarende kommet til at hjælpe Sha   Ung dansker skal køre for Tadej Pogacars hold   Storsejrende Saka er sulten: FA Cup-exit var   ´Andemad´ eller køderstatning?   Spørgsmål i mink-retssag kommer for Højestere   Dansker missede EM-semifinale i 100 meter hæk   De er højprofilerede advokater og partnere. M   Får fire år i Silkeborg     Dansk verdensstjerne tog kampen op med regnen   Paul Kagame går efter fem år mere som præside   Dreyer efter sejr over BIF: Det er pisse fedt   85-årig kvinde død i ulykke   Irina Olsen og Faustix jubler: Venter barn nu   I 2025 er det slut for borgmester   Raser efter topbrag: - Et brutalt diktatur!   Afslører valentinsplaner: Bliver uden Mikkel   Rapper går til voldeligt modangreb på omdisku   Britisk yacht med 22 ombord synker i storm ud   Placering af bombe sidste år udløser sigtelse   Jacob Barett skifter til Standard Liege   Minimalistisk mesterværk: En dramatisk og stæ   Sangerinde afslører: Vil tabe 32 kilo   Tidligere kryptokonges ekskæreste får to års   Træner du? Her er en fejl, som mange begår fo   FN-chef: Vi går fra global opvarmning til glo   Beskæftigelsen runder »magisk grænse« - tre m   Skadesstatus fra Roony: Bedre hver dag   Fransk mirakelmål knockouter europamestrene   Tvivlen breder sig: Er tyskerne ved at stoppe   Ventede syv måneder på hjælp: - Min ryg kan i   Tjeners flambering går helt galt: To dør og t