PSG reddede point dybt inde i tillægstiden

: Bold.dk | 2024-02-25 | 19:30:25
Hele artikel om PSG reddede point dybt inde i tillægstiden findes på Bold.dk
Amine Gouiri lignede længe en matchvinder, men i det syvende tillægsminut udlignede Goncalo Ramos fra pletten til slutresultatet 1-1 i kampen mellem PSG og Rennes. Kylian Mbappé var tilbage i startopstillingen for PSG, der på hjemmebane tog imod Rennes i Ligue 1. Hovedstadsklubben førte den bedste franske række med ti point før dagens kamp, og havde bare tabt én kamp i de første 22 kampe. PSG startede kampen bedst, og Vitinha kunne have bragt dem foran i det 20. minut, hvis ikke det var for en stærk redning af Steve Mandanda. Den flotte redning kunne Gianluigi Donnarumma ikke replicere, da Gouiri løb sig fri i feltet i det 33. minut. Franskmanden afsluttede mod højre hjørne og udplacerede den italienske keeper. Og Gouiri var nært blevet dobbelt målscorer tre minutter senere, hvor han sendte et skud tæt forbi mål. PSG lagde pres på gæsterne i jagten på en udligning, men lige lidt hjalp det. De kom til flere gode chancer i anden halvleg, men enten kom Mandanda i vejen, eller også var det skarpheden, som fejlede. Kylian Mbappé var uvant meget stille i kampen, og blev også taget ud efter 65 minutters spil. Det begyndte så småt at ligne et nederlag til PSG, der bare ikke kunne få bolden over stregen. Dommeren fandt dog syv minutters tillægstid til kampen, og det gav hjemmeholdet et boost. Og til allersidst - i de døende sekunder - fik PSG tildelt et straffespark, da en ellers velspillende Mandanda begik en forseelse på Goncalo Ramos. Det tog et længere VAR-tjek, men til sidst kunne portugiseren stille sig an ved pletten og kort tid efter sparke udligningen i kassen. En hård skæbne for Rennes, der havde spillet en god kamp på Parc des Princes.