Hidsige Lazio fik tre røde kort og tabte til Kjær og Milan

: Bold.dk | 2024-03-01 | 23:20:26
Hele artikel om Hidsige Lazio fik tre røde kort og tabte til Kjær og Milan findes på Bold.dk
Lazio fik tre røde kort, da holdet fredag tabte med 0-1 til AC Milan i Serie A. Simon Kjær startede for Milan, mens Isaksen blev skiftet ind. Simon Kjær var at finde i startopstillingen, da AC Milan fredag gæstede Lazio i Serie A.   Lazio, som startede med Gustav Isaksen på bænken, kunne spille sig tættere på top-6 og de europæiske pladser med en sejr, mens Milan ville ånde Juventus i nakken, hvis milaneserne vandt.  Begge hold havde derfor nok at spille for, men det var værterne fra Lazio, der tog teten og skabte chancerne. Dog uden at blive helt farlige.  Efter 11 minutter var det ved at gå galt for Milan. En sløj tilbagelægning fra Alessandro Florenzi var tæt på at blive farlig, men heldigvis for Milan-backen kom Mike Maignan i gæsternes mål først på bolden og fik chancen afværget, inden Simon Kjær sparkede bolden væk.   Målmanden gled i aktionen også ind i Lazios Taty Castellanos, der jagtede bolden, men både dommeren og VAR vurderede, at der ikke var straffespark.  Ingen af holdene formåede for alvor at kreere de helt store chancer, og derfor sluttede første halvleg også uden mål.  I anden halvleg forsatte Lazio dog de svagt dominerende takter, men det ændrede sig lidt over ti minutter inde i anden halvleg.  Lazios back Lorenzo Pellegrini dummede sig og rev Christian Pulisic omkuld i en situation, hvor det lignede, at Lazio-spilleren troede spillet var stoppet grundet en hovedskade længere oppe på banen.  Det var det dog ikke, og da han allerede havde et gult kort på samvittigheden, blev han sendt i bad efter 56 minutter.  66 minutter inde i kampen kom Gustav Isaksen på banen, men det var ikke meget man så til den danske offensivspiller. Udvisningen lukkede Milan ind i opgøret, men alligevel var det Ciro Immobile, der var tæt på at bringe Lazio front. Han sendte dog bolden forbi mål fra tæt hold.  Minuttet efter var Milan tæt på, da et afrettet indlæg fra Rafael Leao sejlede i nettet. 1-0-scoringen blev dog annulleret kort efter, da der var offside i opspillet. Milan sad nu tungt på kampen, men kæmpede med at få bolden det sidste stykke ind i nettet. Det lignede også længe en nulløsning, men i det 88. minut lykkedes det Noah Okafor at få hul på Lazio-muren, da schweizeren sparkede en returbold fra en redning af Ivan Provedel i nettet. Bolden sneg sig lige akkurat ind, selvom Provedel fik hånden på bolden. I tillægstiden løb temperamentet af med Lazio. Først fik Adam Marusic i det 95. minut direkte rødt kort for at gå for hårdt ind i en duel, og to minutter senere fik Matteo Guendouzi også en rød billet for at slå ud efter Christian Pulisic. Kort tid efter blev kampen fløjtet af, og Okafors mål blev kampens eneste scoring. Milan kunne derfor med hiv og sving kunne nuppe en 1-0-sejr og tre point med hjem fra Rom. Sejren betyder, at Milan nu kun er et enkelt point efter Juventus på andenpladsen, der dog har en kamp i hånden. Simon Kjær fik 81 minutter for Milan.

: Bold.dk | 2024-03-01 | 23:20:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Hidsige Lazio fik tre røde kort og tabte til Kjær og Milan "

Mand død i færdselsulykke

I skyggen af kaosklubber: Hobro i klubrekord   Orbán skruer tonen mere og mere op, og EU-dip   Trods skrækskade: Real Madrid belønner Carvaj   Brøndby skifter anfører   Overblik: Allerede nu er flere dele af finans   Aktier i Asien: Blandet åbning efter Trump-at   To mænd reddet ud fra ruin 198 timer efter jo   Bestyrelsesformand: Medlem af Folketinget bor   FCK-stjerne forbigået af Jon Dahl   Teslas nye Cybertruck er i Danmark, og den li   Tidligere fodboldspiller taber sag om uberett   Før markedet åbner i USA: Novo-rival har udsi   Skandalefestival vender tilbage til næste år   Medie: Ten Hag er fredet resten af sæsonen   Lindstrøm reagerer på Liverpool-interesse: Ba   Klimasynder på vingerne: Dansk milliardærs pr   OpenAI rykker sin ansvarlige for databehandli   Med sprut og flid nåede han sit mål: at blive   Danmarks længst siddende departementschef tak   Optimistisk Vingegaard: - Det skræmmer mig ik   Tak for en fantastisk fest   Chefjurist: »Hvis en ansat skrev en digtsamli   Sådan vises sidste runde   Nationalbanken: Kongen tager beslutning om ny   Kasper Dolberg scorer klassemål     Stor ildebrand på Amager   Højlund og Eriksen starter i stor Ten Hag-tes   Helle Ib: Nyttejob er ukrudt - absurd at SVM   Erhvervspsykolog har skrevet en bog, hvor vil   Syv danskere tilbageholdt: Kokain og pyro   Til Australien på tandem: Dansk par afhørt af   Det var det eneste rigtige nummer at slutte a