Joachim A. og co. blev snydt ti sekunder før tid

: Bold.dk | 2024-03-09 | 18:20:26
Hele artikel om Joachim A. og co. blev snydt ti sekunder før tid findes på Bold.dk
Det lignede længe en sejr til Crystal Palace i lørdagens opgør mod Luton. Dybt inde i dommerens tillægstid lykkedes det dog Cauley Woodrow at udligne til slutresultatet 1-1. Lørdag eftermiddag dannede Selhurst Park rammen om Premier League-opgøret mellem Crystal Palace og Luton. Her startede Joachim Andersen som sædvanligt inde for hjemmeholdet, der allerede lykkedes med at erobre føringen efter 11 minutters spil. En dårlig aflevering blev opsnappet af colombianske Daniel Munoz, der rundede keeperen og lagde den fladt ind i feltet. Her kom Jean-Philippe Mateta stormende og dirigerede den frækt ind i netmaskerne med hælen. Crystal Palace kunne dermed gå til pause med en 1-0-føring. Luton skulle dermed på jagt efter det udlignende mål i anden halvleg, hvor man da også i perioder formåede at trykke Palace i bund. Den fornødne skarphed foran kassen manglede imidlertid, og det lignede længe en sejr til hjemmeholdet. Cauley Woodrow ville det dog anderledes. Dybt inde i dommerens tillægstid dukkede han således op inde i feltet og stangede kuglen i kassen til stor jubel for de medrejsende tilskuere. Det endte dermed 1-1 mellem Crystal Palace og Luton. Du kan se stillingen lige her.