Guldduel uden vinder: City overlevede Liverpools stormløb

: Bold.dk | 2024-03-10 | 19:20:26
Hele artikel om Guldduel uden vinder: City overlevede Liverpools stormløb findes på Bold.dk
Manchester City var foran ved pausen, men efter en stor anden halvleg af Liverpool, endte Premier League-mesterskabsduellen 1-1 i Jürgen Klopp og Pep Guardiolas måske sidste møde. Scenen var sat på Anfield søndag aften i Premier League. For formentlig sidste gang skulle Jürgen Klopp og Pep Guardiola krydse klinger - og det med store implikationer for mesterskabskampen. Liverpool var svækket, da flere af deres profiler fortsat var ude med skader, men Mohamed Salah var dog blevet frisk nok til at sidde på bænken. Manchester City kom i vanlig styrke. Kampen fik en livlig start, hvor først Julian Alvarez og kort efter Kevin De Bruyne testede Caoimhin Kelleher. Også Conor Bradley viste sig frem i den modsatte ende, da han i det 14. minut sparkede en farlig bold tæt forbi Edersons mål. Der var en intens atmosfære på Anfield, og spændingen var til at mærke. I det 19. minut fik følelserne frit løb for hjemmeholdets fans, da Luis Diaz sparkede bolden i et tomt mål på en tværaflevering fra Darwin Nunez. Jublen var dog kortvarig, da linjedommeren med det samme havde sit flag i vejret. Og de efterfølgende VAR-billeder bekræftede også at den uruguayanske angriber var offside. I stedet var det de gæstende fans, der kunne bryde ud i jubel fem minutter senere. Et hjørnespark fra Kevin De Bruyne blev sparket fladt mod forreste stolpe, hvor Nathan Ake skærmede en forsvarsspiller af. Resten af Liverpool-defensiven stod samtidig og sov, og så kunne John Stones uforhindret sætte fod til bold, og bringe gæsterne foran 1-0. En mavepuster til hjemmeholdet, der dog kom godt igen mod slutningen af første halvleg. Først havde Dominik Szoboszlai et hovedstød tæt over overliggeren. Og kort tid efter fik Diaz vristet sig løs på kanten af feltet, hvorfra han sparkede tæt forbi mål. Ederson kickstartede AnfieldManchester City toppede Premier League ved pausen, men deres føring holdt ikke længe i anden halvleg. For i det først minut nedlagde Ederson Darwin Nunez i feltet. Et tosset indgreb af brasilianeren, der i forsøget på at prikke bolden ramte alt andet end. Der gik knap fire minutter før at straffesparket kunne blive taget, da Ederson modtog behandling efter kollisionen. Alexis Mac Allister var dog iskold, da han sendte brasilianeren den gale vej og udlignede til 1-1 i det 50. minut. Værre blev det endda for Ederson, der fem minutter senere måtte forlade banen. Liverpool domineredeOg så var der ellers tale om et momentumskift. Liverpool satte sig fuldstændig på slagets gang efter udligningen. De kunne være kommet foran i det 62. minut, da indskiftede Mohamed Salah spillede Luis Diaz helt fri i dybden med en vidunderlig aflevering. Colombianeren formåede dog at sparke bolden helt forbi mål. Manchester City forsvarede med alt de havde, og formåede også at begrænse Liverpool til mindre chancer, når de endelig kom i nærheden af feltet. Gæsterne var presset, men ikke uden egne chancer. I det 72. minut ramte en ellers anonym Phil Foden overliggeren, efter at Caoimhin Kelleher boksede bolden direkte i brystet på englænderen. Og Manchester City var millimeter fra at stjæle alle tre point, da Jeremy Doku driblede sig fri til skud og sparkede bolden på indersiden af stolpen. I sidste ende måtte de to mandskaber dog dele byttet, og Jürgen Klopp og Pep Guardiolas måske sidste dyst endte uden vinder. 1-1 - præcis som den omvendte kamp tilbage i november. Det betyder samtidig at Premier League nu føres af Arsenal, der er ø  point med Liverpool på 64 point, men har en bedre målscorer. Manchester City er lige i hælene på de to med 63 point. Der tegner sig dermed en intens og vild afslutning på Premier League, hvor der resterer 10 kampe.

: Bold.dk | 2024-03-10 | 19:20:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Guldduel uden vinder: City overlevede Liverpools stormløb "

Efter pornoskandale: Nu bliver det ulovligt

Reagerer på dansk nedtur: - Pissebittert!

Leon Madsen lukker sæsonen med flot andenplads i Polen

Sverige vil sænke prisen på tobakssnus til næ   Økonomisk kommentar: USA trækker den globale     DR-profil rystet over ulykke: - Havde fandeme   Dansk ambassadør i Moskva: Derfor kan Putin b   Finansanalytiker: »For de yngre generationer   Nicholas Marfelt er tilbage i Brønshøj: Har f   Koncerten ingen vil stå forrest til   Guardiola sikrede Rayo vigtigt point i La Lig   Formand-Finn skifter kurs: Nu skal han være p   Protesterne startede som en trend på TikTok.   Han nægtede at vidne. Nu er Trump-rådgiver fu   Fodboldkvinder rykker en plads frem på verden   Anders Fogh fortsætter med at øge millionindt   Skive-chef lægger sig fladt ned: Stadionspeak   Vild afslutning: Kroatien flirter med EM-exit   Dige brudt sammen i Odder: Nye oversvømmelser   Dansk medaljedrøm smuldrede   Hårdt presset: Danske stjerneforfattere skal   Siemens Energy skal bygge dansk elnet for mil   øƒ˜konomisk kaos venter Dreyer i kriseramte A   Øøøh ... hvem skal jeg egentlig stemme på? Tj   Dansk regnemodel kan blive en eksportvare, so   Kommentar: Vi er en flok magelige hyggefranse   Person fundet død i havnebassin   FCM-profil vil fylde hul efter Dreyer- og Eva   Dansker flirter med toppen i Bahrain   Advokat politianmeldt for mulig hvidvask efte   Undskylder til franske fans   Ukrainerne ser ud til at nærme sig knudepunkt   Rockere: Derfor dannede vi en ny klub   Her rykker it-arbejdspladserne hen: Disse 10   Hans stemme er halvt førsteelsker, halvt båth   Nu går generativ AI fra leg til forretning   Nato ser med stor alvor på ny sag på havets b