Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Kæmpe Lindstrøm-misser da Napoli røg ud til Barcelona

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-03-12 | 23:10:24
Hele artikel om Kæmpe Lindstrøm-misser da Napoli røg ud til Barcelona findes på Bold.dk
Barcelona vandt 3-1 over Napoli i returopgøret i Champions League og er dermed i kvartfinalen for første gang i tre år med samlet 4-2. Danske Jesper Lindstrøm missede en kæmpe chance ved stillingen 2-1. Helt lige gik Barcelona og Napoli ind til det afgørende opgør i de to holds ottendedelsfinale i Champions League. 1-1 endte første kamp i Napoli, da først Robert Lewandowski bragte Barcelona foran, inden Victor Osimhen udlignede. Inden kampen var den talt op som den vigtigste hidtil i sæsonen for det catalanske hjemmehold, som ikke havde været i en Champions League-kvartfinale siden 2021. Noget italienerne prøvede sidste sæson, hvor landsmændene fra AC Milan gjorde det af med dem. Lynstart af BarcelonaBarcelona lagde godt fra land, da hjemmeholdet kom en masse energi, som også gav pote. For ganske fortjent kom Barcelona foran efter et kvarter ved Fermin Lopez, som allerede havde forsøgt sig et par gange på det tidspunkt. Og det var et flyvende catalansk mandskab i begyndelsen, som ikke tog til takke med det ene mål. Kort tid senere leverede Xavis tropper nemlig en omstilling i verdensklasse, da 16-årige Lamine Yamal satte brasilianske Raphinha op. Han afsluttede med en god inderside på stolpen, men bolden endte lige i fødderne på Joao Cancelo, som kunne sparke bolden i det næsten tomme Napoli-mål til 2-0. Rapt italiensk svarDe italienske gæster skulle lige sunde sig lidt, men hurtigt sværmede de omkring Barcelonas felt i jagten på en reducering. På et tidspunkt tvang det danske Andreas Christensen i en tackling på den tidligere FC Nordsjælland-midt Stanislav Lobotka, og med en grov stempling skulle den danske landsholdsspiller her nok være glad for, at han slap afsted med et gult. Lige før stadionuret rundede de 30 minutter fik Napoli held med presset, da et perfekt angreb endte i højresiden ved Matteo Politano. Efter et træk mod baglinjen, sendte han den skråt tilbage mod feltkanten, hvor den kosovo-albanske midtstopper Amir Rrahmani dukkede op og sparkede udeholdet på 1-2. Små fem minutter senere var oplæggeren Politano så også ved at bringe balance i regnskabet med et hovedstød, men Barcelona-målmand Marc-André Ter Stegen fløj op under overliggeren og vippede bolden til hjørne. Napoli-pres og Barca-chancerAnden halvleg startede med et Napoli-hold, som skubbede sig længere frem på banen i jagten på en udligning. Store chancer blev det dog ikke til, og i stedet tillod en lettere vaklende defensiv muligheder den anden vej. Med lidt mere end 50 minutter spillet burde Raphinha have gjort det til 3-1, men han måtte se sit forsøg blive reddet af Napoli-keeper Alex Meret. Efter en times spil gik den ene dansker på banen i Andreas Christensen ud, da Barcelona foretog et par ændringer. Men bare fire minutter senere kom Jesper Lindstrøm så ind for Napoli, og så var der på ny balance i det danske regnskab. Midtvejs i anden halvleg troede unge Lamine Yamal så, at han havde gjort det til 3-1, men målet blev her underkendt for offside. Og trods de bare 16 år, så var det igen Yamal, som var tæt på igen igen bare ti minutter senere. Gigantisk Lindstrøm-misserLidt efter de mange Barcelona-chancer kom Napoli længere frem, og med ti minutter igen kastede det deres hidtil største mulighed for en udligning af sig. Og det var danske Jesper Lindstrøm, som fik den enorme mulighed for en tiltrængt succesoplevelse på den største scene af dem alle. Et perfekt indlæg endte i den tidligere Brøndbys-profils pande, men fra klos hold formåede han på skammeligste at heade forbi mål til stor ærgrelse for ham selv. Du kan se afbrænderen øverst i artiklen. Lewandowski lukkede og slukkedeNår chancerne ikke udnyttes, så giver det ofte bagslag. Det gjaldt også for Napoli tirsdag aften, da Robert Lewandowski let scorede til 3-1 få minutter efter Jesper Lindstrøms store chance. Han blev sat perfekt op efter fine kombinationer af Ilkay Gündogan og Sergi Roberto, som med perfekte samspil satte den polske målræv op. Selv om bjerget efterfølgende var stort for Napoli, så fik de skabt lidt muligheder. Blandt andet ved indskiftede Mathias Oliveira, som med få minutter igen ramte overliggeren. Lidt efter sneg en afslutning fra georgiske Khvicha Kvaratskhelia sig så lige forbi stolpen, men lige lidt hjalp det, og Barcelona vandt 3-1 og samlet 4-2.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-03-12 | 23:10:24 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Kæmpe Lindstrøm-misser da Napoli røg ud til Barcelona "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
»Det giver ikke nogen mening«: Skatteminister   Risikabelt investor-eventyr: Potentiel millio   Tidligere Google-chef sagde i 2009, at han vi   En promille på over 2,0 betød konfiskation af   Store konsulenthuse investerer over 16 mia. k   Novos fedmemidler atter under lup: Storbritan   Ekstremt vejr og svært sprog: Bernat brillere   Oracle er eneste mulighed: Region Sjælland tv   Rustne og gamle supertankere skal trodse Vest   Se listen: Her er Danmarks dygtigste Microsof   Dronning Margrethe indlagt efter fald   »Vi er forberedte«: EU forbereder fælles svar     Alvorligt syg forsker reddet op fra hulesyste   AC Horsens forlænger med 17-årig midtbanespil   Tesla afslører: Det sker til næste år   Anmeldere af overgreb får bedre klagemulighed   Forlod fodbold ufrivilligt: I dag har han en   Mulig debutant i spil til dansk VM-trup: Jeg   Scorede 41 millioner på tre dage: Ikke grisk   B&O-formand efter flere års zigzag-kurs:   Lidegaard holder døren på klem for Radikale V   Gladbach gafler amerikanske Jordan   FA sigter Forest-manager for dommer-kritik   Tech-investor: Et digitalt børskrak er ikke u   I en vaskekælder fik tidligere minister forha   Se stævnet eksklusivt: Dansk MMA-stjerne får   Live: 10, 9, 8, 7, 6.... Nedtællingen har en   Silkeborg vil straffe fans: Det er dybt uacce   Hvem tror I egentlig gider diskutere ytringsf   Rodgers hylder Schmeichel: Han er den bedste   Nykøbing FC og Hobro i intens deler   Delta sagsøger Crowdstrike for omfattende Mic   Renato Sanches vender hjem til Portugal   OpenAI forhandler om frasalg efter lancering   Fik ni kampe: Las Palmas fyrer træneren
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30