Dortmund sejrede trods mærkværdig straffe-situation

: Bold.dk | 2024-04-13 | 18:30:26
Hele artikel om Dortmund sejrede trods mærkværdig straffe-situation findes på Bold.dk
Borussia Dortmund vandt med 2-1 over Mönchengladbach i en kamp, der nok mest vil huskes for en mærkværdig sitatuon om et annulleret straffespark.  Borussia Dortmund skulle lørdag eftermiddag forsøge at vaske midtugens Champions League-skuffelse af sig, og det skulle ske mod Borussia Mönchengladbach.  Gladbach har efterhånden ikke det helt store at spille for på Bundesligaens 11.-plads, mens Dortmund forsøger at jagte CL-pladserne, da man inden runden ligger på ligaens femteplads.  Det var også Dortmund, der skulle få den bedste start på opgøret.  Nico Schlotterbeck smækkede efter 22 minutter en lang bold efter Marcel Sabitzer, der havde timet sit løb bagom Gladbach-bagkæden til perfektion.  Bolden dumpede ned for Sabitzer, der fra en relativt spids vinkel kunne halvflugte Dortmund i front på flotteste vis.  Og Schlotterbeck-Sabitzer-samarbejdet var ikke færdigt endnu.  For blot fem minutter senere havde Schlotterbeck sneget sig med frem i Gladbach-feltet, og her blev han nedlagt af Nathan Ngoumou.  Straffespark til Dortmund, og her svigtede Marcel Sabitzer ikke.  Det så svært ud for Gladbach, men med ti minutter tilbage af første halvleg fandt de håbet.  Her smækkede Franck Honorat et perfekt hjørnespark ind i pandebrasken på Maximilian Wober, der headede reduceringen i hus.  Spøjs straffe-situation og rødt til Adeyemi Der skulle blot gå fem minutter af anden halvleg, før der udspillede sig en yderst mærkværdig situation. Karim Adeyemi blev nedlagt af hjemmeholdets keeper, hvorefter kampens dommer, Florian Badstübner, fløjtede for endnu et straffespark.  Marcel Sabitzer tog sig af sparket og sendte Dortmund på 3-1, men så vinkede dommeren afværgende.  Herefter blev dommeren kaldt til VAR-skærmen, og efter lidt betænkningstid blev straffesparket annulleret. Efter at Sabitzer havde scoret selvsamme, vel at mærke.  Tv-billederne viste efterfølgende, at dommeren gestikulerede, at han ikke havde fløjtet, mens Sabitzer signalerede det modsatte.  Ikke desto mindre fortsatte stillingen med at være 2-1, men udeholdet skulle kort efter få et svært udgangspunkt for den resterende tid af kampen.  Her modtog Adeyemi nemlig sig andet gule kort for en holdeforseelse, og så var det ti mod 11.  Det gjorde, at Gladbach kom frem ad banen, men målene kom aldrig.  Derfor kunne Dortmund rejse hjem igen med alle tre point, mens Gladbach måtte nøjes med et nederlag, selvom man var næsten en hel halvleg i overtal.

: Bold.dk | 2024-04-13 | 18:30:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Dortmund sejrede trods mærkværdig straffe-situation "

Tengstedt kom på tavlen i Verona-sejr

Pludselig gik det meget stærkt - COP28-aftale   Microsoft lukker og slukker for VR-platform:   Ny betalingsform sender Betalingsservice i fa   Overblik: Sådan har hovedpersoner i omstridt   »Vi er så fucked«: Demokrater i panik efter B   Topchefer advarer nu mod reform af universite   Allerede da Troels Trier var 28, havde han la   Ekspert om Israels landoffensiv: Hamas har fo   Politisk veteran vinder valget i Nigeria   Trump kendt skyldig: Hvad sker der nu?   Karakterbogen: United-duoen viste, at der fin   Sol- og vindenergi skal flerdobles: Men mang   Advokaten Ramon Fonseca er død   Den borgerlige idékrise   Særligt løfte til kæresten   Danske Omnidocs køber Dania Software i sit fø     Bocian: Derfor står dansk økonomi stærkt, sel   Alex Morgan stopper karrieren   Fri Mølvadgaard har imponeret: Bud fra tophol   Rusland aviser Butja-henrettelser: Billederne   QPR smider manageren på porten   Superliga-legende siger op: Vil have en ny hv   Læste det i danske medier: - Blev blæst lidt   To fatale ulykker rammer Mexico på samme dag   Danmark flirter med medalje-katastrofe   Mister profil efter bommert   Ny rapport: Flere hundrede børn har gæld uden