Milan nedsmeltede i Kjærs afskedskamp

: Bold.dk | 2024-05-25 | 23:10:23
Hele artikel om Milan nedsmeltede i Kjærs afskedskamp findes på Bold.dk
AC Milan var foran 3-1 mod Salernitana, men kort før tid smed man det hele på gulvet. Det endte 3-3 i Simon Kjærs afskedskamp på San Siro. Lørdag aften skulle der bindes en knude på sæsonen, da AC Milan tog imod allerede nedrykkede Salernitana. Andenpladsen var allerede sikret for hjemmeholdet, og derfor var der ikke det store på spil, da de to hold krydsede klinger på San Siro. Opgøret endte dog med at byde på fin underholdning. Efter 22 minutter bragte hjemmeholdet sig i front efter et kæmpe keeper-koks. Vincenzo Fiorillo tabte således en fuldstændig ufarlig bold for fødderne af Rafael Leao, der kvitterede med et mål. Herefter skulle der blot gå fem minutter, før den endnu engang var gal i Salernitanas defensiv.  Et hjørnespark blev sendt ind i gryden, hvor Olivier Giroud dukkede op og bankede kuglen ind i netmaskerne til en pauseføring på 2-0. NedsmeltningDet gæstende mandskab skulle derfor på jagt efter scoringer i anden halvleg, og efter 64 minutters spil lykkedes det da også for nigerianske Simy at reducere. Ti minutter senere formåede Milan-mandskabet imidlertid at udbygge føringen på ny, da Davide Calabria stangede bolden i mål. Det lignede dermed en stensikker sejr til hjemmeholdet. Men så gik det galt. Tre minutter før tid reducerede Junior Sambia. Herefter blev Simon Kjær sendt i spil for sidste gang i AC Milan-trøjen. Det lykkedes dog ikke at stabilisere defensiven. Minuttet efter fordoblede Simy nemlig sin måltotal, da han kom først på en retur i feltet og sparkede den i nettet til 3-3, hvilket også endte som kampens resultat. Dermed blev der bundet en knude på sæsonen og på Simon Kjærs Milan-karriere.