Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Dobbelt op på danske assists i sikker Ajax-sejr

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-07-09 | 20:40:23
Hele artikel om Dobbelt op på danske assists i sikker Ajax-sejr findes på Bold.dk
Anton Gaaei og Christian Rasmussen leverede en assist hver, da Ajax kørte St. Truiden over med 4-0 i en venskabskamp.  Anton Gaaei var med fra start på det Ajax-mandskab, der tirsdag aften krydsede klinger med St. Truiden i en venskabskamp.  Det tog ikke lang tid, før hollænderne bragte sig foran ved 18-årige Jorrel Hato, der efter blot otte minutter fik skrabet bolden i mål.  1-0-føringen holdt til pausen, hvorefter Ajax for alvor spillede sig varme.  I løbet af anden halvlegs første minut fordoblede Jaydon Banel føringen, hvorefter Anton Gaaei kortvarigt tog opmærksomheden.  Danskeren leverede en forrygende assist, idet han løb hele vejen fra egen halvdel til kanten af St. Truidens felt og serverede bolden for fødderne af Carlos Forbs, der sikkert satte 3-0-scoringen ind.  Herefter skiftede Ajax samtlige af de 10 markspillere - dermed havde Gaaei spillet færdigt, mens Christian Rasmussen var blandt dem, der kom ind.  Dagens anden dansker skulle ikke bruge mere end 13 minutter på at sætte 4-0-scoringen op, da han, efter et glimrende dybdeløb, elegant driblede udenom belgiernes stakkels målmand og lagde bolden på tværs til Kenneth Taylor.  Kampen bød ikke på flere mål, men Ajax skal i aktion igen på lørdag, når skotske Rangers er modstanderen i endnu en træningskamp.