Mbappé og Madrid skuffer i premieren

: Bold.dk | 2024-08-19 | 00:20:22
Hele artikel om Mbappé og Madrid skuffer i premieren findes på Bold.dk
Det startede planmæssigt for Real Madrid med en tidlig føring, men kongeklubben kunne ikke få lukket kampen mod Mallorca, som hjemme fik udlignet og sikret et vigtigt point hjemme. Ferland Mendy blev udvist til allersidst. La Liga er begyndt i denne weekend, og mange fans´ øjne har været fæstnet mod det sene kickoff lørdag. Her skulle Mallorca hjemme have besøg af mægtige Real Madrid, som havde Kylian Mbappé med fra start til sin første La Liga-kamp i karrieren. Den franske verdensstjerne fik sin officielle debut i Super Cup-sejren over Atalanta i midtugen, hvor han også fandt vej til netmaskerne, men søndag aften måtte han se en angrebskollega løbe med hæderen. Rodrygo var manden på pletten, da han efter et lille kvarter afsluttede en flot soloaktion med et skud helt op i det fjerne hjørne fra kanten af feltet. En strålende scoring fra brasilianeren, og Real Madrid havde chancer til mere før pausen. Mallorca spillede ganske aggressivt og pressede Real Madrid, men det lykkedes ikke for de undertippede værter at slå et hul, hvorfor pausestillingen lød på 1-0 til gæsterne. Mallorca med målet Mallorca kom ud efter pausen med en styrket tro på tingene, og da der var spillet otte minutter, gav den pote. Vedat Muriqi kom øverst på et hjørnespark fra Dani Rodriguez, og efter 53 minutters spil var stillingen 1-1. Herfra bølgede kampen meget frem og tilbage, og de to klubber var egentlig lige tæt på at finde et vindende mål. Real Madrid havde belejringen af Mallorcas felt, mens værterne især til allersidst fik sat nogle kontrastød ind, som med en smule mere skarphed havde givet mål. Dem var der imidlertid ikke flere af, og begge klubber måtte tage til takke med et enkelt point og et enkelt mål hver. Helt til slut blev det voldsomt dramatisk, da en frustreret Ferland Mendy lavede en svinestreg af en tackling, og han måtte forlade banen få sekunder før resten.